O mai recunoști? Cât de schimbată e Andreea Bănică de la debutul în trupa Blondy! Ea susține că n-are nicio intervenție estetică...

Publicat pe

Andreea Bănică are o familie frumoase cu care se mândrește de oricâte ori are ocazia. Ea a devenit cunoscută prin intermediul trupei Blondy, alături de Cristina Rus. De-a lungul anilor ea a trecut printr-o schimbare fizică majoră. 

Probabil mulți vi-o aduceți aminte pe Andreea Bănică, blonda din trupa Blondy care cucerea cu vocea și fizicul ei. Anii au trecut de atunci, iar ea a rămas pe scena muzicală și și-a întemeiat o familie frumoasă alături de Lucian Mitrea. Au împreună o fetiță, dar și un băiețel, comorile lor care le fac viața mai frumoasă.

Acum, la 41 de ani, vedeta se mândrește cu fizicul ei, cu un decolteu generos pentru care doctorul nu a intervenit. Ce-i drept, Andreea Bănică a vizitat cabinetul medicului estetician. În imaginile din tinerețe se poate observa că avea buzele foarte subțiri, iar acum se mândrește cu buze cărnoase, bine conturate.

Pe chipul vedetei nu se observă niciun rid! Oare medicul a intervenit și aici? Pozele postate de vedetă în mediul online au stârnit multe controverse în rândul fanilor, asemănând-o cu Bianca Drăgușanu: „Sprâncenele tale… sincer, ție îți plac?!”, „Am crezut că ești Lora” sau „Semeni cu Bianca Drăgușanu”, au fost doar câteva dintre comentarii.

O mai recunoști? Cât de schimbată e Andreea Bănică de la debutul în trupa Blondy! Ea susține că n-are nicio intervenție estetică...O mai recunoști? Cât de schimbată e Andreea Bănică de la debutul în trupa Blondy! Ea susține că n-are nicio intervenție estetică...

Andreea Bănică a slăbit 17 kilograme după ce a născut. Ce DIETĂ a ţinut cântăreaţa

CURĂ DE SLĂBIRE. Andreea Bănică a slăbit 17 kilograme după ce a născut cu o dietă uşoară, care a ajutat-o, în doar patru luni, să scape de greutatea acumulată în sarcină. Cântăreaţa spune că sportul este „ingredientul’ principal al acestei cure de slăbire, dar şi alăptatul pe care îl recomandă tuturor proaspetelor mămici. Dieta Andreei Bănică nu este una drastică, dar presupune renunţarea la prăjeli şi grăsimi.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter