O mai ții minte pe Diana Șucu? Fosta prezentatoare TV are doi copii superbi și o viață de invidiat!

Publicat pe

Diana Șucu, soția omului de afaceri Dan Șucu, s-a retras din televiziune acum 14 ani, pentru a se dedica familiei. Fosta prezentatoare TV a devenit mama a doi băieţi şi spune că noul stil de viaţă, departe de lumina reflectoarelor, o împlineşte pe deplin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diana Şucu (55) a fost una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran, pe vremea când se chema Lăscărescu, dar mariajul cu milionarul Dan Şucu (47) i-a schimbat complet viaţa. Numele Şucu i-a deschis noi orizonturi, a început să se implice în campanii umanitare şi, cel mai important, a devenit mamă.

Diana a încercat de câteva ori să se întoarcă în televiziune, pe diverse proiecte, însă nu s-a putut readapta la vechiul mediu şi a preferat să pună familia pe primul loc. Şi singurul. A adus pe lume doi băieți, Dan Matei şi Petru Andrei Cristian, şi spune că timpul ei în lumina reflectoarelor a expirat.

Citește și:Andi Vasluianu dezvăluie cum și-a cunoscut soția și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil: „Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

O mai ții minte pe Diana Șucu? Fosta prezentatoare TV are doi copii superbi și o viață de invidiat!O mai ții minte pe Diana Șucu? Fosta prezentatoare TV are doi copii superbi și o viață de invidiat!

15 ani de căsnicie

Recent, Diana Șucu și soțul ei au împlinit 15 ani de căsnicie, iar fosta știristă i-a făcut soțului ei o declarație emoționantă în social media:

„4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”. 

De altfel, în familia Șucu a fost motiv dublu de sărbătoare, fiul cel mare al cuplului a împlinit 14 ani: 'La un an distanță, adică pe 3 august 2006, s-a născut primul nostru băiat, Dan Matei Şucu. La mulți ani, minunea mea !' , a scris Diana Șucu în dreptul fotografiei cu cei doi băieți ai ei – Dan Matei (14) și Petru Andrei (12).

Omul de afaceri Dan Șucu a fost căsătorit în trecut cu Camelia Șucu și au două fete împreună. El este patronul Mobexpert și are o avere estimată la 90 de milioane de euro. 

Citește și:Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter