O mai ții minte pe Ornella Muti, sex-simbolul anilor '80? Incredibil cum arată actrița la 65 de ani!

Publicat pe

Ornella Muti a fost, și încă este, una dintre cele mai frumoase actrițe italiene și nu numai. Privind-o, e greu de crezut că a împlinit 65 de ani, deoarece, pentru ea, vârsta e clar doar un număr…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ornella Muti a fost, fără doar și poate, una dintre femeile fatale ale cinematografiei italiene, și nu numai, pentru că, de-a lungul timpului, a jucat și în producții americane. Superba actriță, cu ochi mari, verzi, care arăta la fel de bine și blondă, și brunetă, a făcut generații întregi de bărbați să suspine, nu întâmplător ea fiind aleasă, de către cititorii revistei Class, cea mai frumoasă femeie din lume în anul 1994.

Citește și: La 84 de ani, Florin Piersic este un bunic fericit! Cum arată Sasha, nepoțelul său de patru ani, despre care toți spun că-i seamănă

De la filme și reclame pentru paste la Playboy…

Ornella Muti, pe numele său adevărat Francesca Romana Rivelli s-a născut pe 9 martie 1955, la Roma, dintr-o mamă de origine estoniană și un tată italian. A lucrat ca model de foarte tânără, iar în 1970, la doar 15 ani, superba actriță a debutat în filmul La moglie più bella.

După ce a cucerit cinematografia italiană, unde a fost protagonistă în numeroase filme și seriale, Ornella Muti a jucat în Marea Britanie, în 1980, în filmul Flash Gordon (premiat cu Oscar în 1991), iar în 1992 a jucat în Once Upon A Crime, ulterior devenind cunoscută și în Franța pentru reclamele la faimoasele paste Giovanni Panzani… Dar nu la fel de cunoscută, cu siguranță, ca pentru apariția în faimoasa publicație Playboy.

Citește și: Boala rară de care suferă Meghan Fox. Această malformație ar putea ascunde boli grave

Ornella Muti arată la 65 ca la 45

Despre viața ei amoroasă s-a vorbit foarte mult – fiind de notorietate povestea de dragoste trăită alături de Adriano Celentano -, însă Ornella Muti a avut doar relații de lungă durată, fiind căsătorită de două ori. Mai întâi, actrița a fost căsătorită cu Alessio Orano, între 1975 și 1981 (cu care a jucat împreună în filmul The Most Beautiful Wife, și apoi cu Federico Facchinetti (1988-1996). Actrița are trei copii: Naike Rivelli (45), model și actriță, la fel ca mama ei, fiica regizorului spaniol José Luis Bermúdez, un fiu și o fiică, Andrea (32) și Carolina (36), proveniți din căsnicia cu Facchinetti. Din 2008, actrița îl are ca partener pe Fabrice Kerhervé, dar nu s-a mai căsătorit.

O mai ții minte pe Ornella Muti, sex-simbolul anilor '80? Incredibil cum arată actrița la 65 de ani!O mai ții minte pe Ornella Muti, sex-simbolul anilor '80? Incredibil cum arată actrița la 65 de ani!

Din fericire, trecerea timpului nu a lăsat prea multe semne pe chipul actriței, care, la 65 de ani, arată senzațional. Cu siguranță, Ornella Muti este ajutată și de moștenirea genetică, dar și de atitudinea mereu pozitivă și de zâmbetul care nu-i părăsește o clipă chipul luminos. În plus, actrița este extrem de activă în social media, unde ține legătura cu fanii, care o complimentează la fiecare apariție. Și au și de ce, pentru că Ornella Muti are încă un trup perfect și un chip de invidiat. E greu de spus dacă a apelat la chirurgia estetică, dar ea susține că folosește doar o mască de față cu kiwi, miere și iaurt, care face minuni…

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: „E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter