O mai ții minte pe Sanda Țăranu, figura emblematică a Televiziunii Române? Ce face și cum arată acum, la 81 de ani: "Sunt deconectată de la tot ce înseamnă știri negative"

Publicat pe

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sanda Țăranu, figura emblematică a Televiziunii Române, are 81 de ani. Este o fire activă, optimistă și duce un trai liniștit în căsuța de la Breaza! Iată cum decurg lucrurile în viața marei doamne a televiziunii!

Sanda Țăranu, în vârstă de 81 de ani, a rămas la fel de cochetă ca în tinerețe. Fosta crainică a Televiziunii Române duce un trai liniștit, dar totuși nu se plânge de plictiseală. Dacă pe perioada anotimpului rece locuiește în Capitală, primăvara, odată cu dezmorțirea naturii, se mută la Breaza, în căsuța de vis pe care o deține.

Chiar dacă a rămas văduvă de 10 ani, Sanda Țăranu încă respectă tradițiile și rânduielile de pe timpul când încă trăia soțul ei. Își savurează cafeaua de dimineață pe terasă și se încarcă cu energia de care are nevoie pentru a realiza activitățile de zi cu zi.

Citește și: Adela Popescu, despre dificultățile vieții de mamă:„Trebuie să faci un efort și să fii alături de ei'. De ce nu își expune cei doi băieți pe rețelele de socializare / EXCLUSIV

„Sunt la Breaza din mai. Mă simt foarte bine aici, sunt deconectată de la tot ce înseamnă știri negative și am activități frumoase. La o casă cu curte nu prea te plictisești. Ba, din contră, nu ai timp să stai. Am făcut curat prin livadă, am curățat pomii. E superb aici, e păcat că nu prea mai sunt muncitori care să te ajute. E sezonul prunelor, al merelor, al roșiilor. Mă pregătesc să fac câteva conserve, ca de obicei”, a declarat Sanda Țăranu pentru Click!.

Când are timp liber, Sanda Țăranu o vizitează pe vecina sa, solista Marina Voica, sau invers, primește vizite din partea artistei.

Sanda Țăranu stă la Breaza într-o locuință construită în 1910, care a fost achiziționată de familia ei prin anii ‘70. Căsuța este împrejmuită de o curte verde, cu gărduleţe din arbuști ornamentali, flori de culoare mov, livezi mici cu pomi fructiferi aflându-se în apropiere.

Citește și: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat.Ce gest nebunesc au făcut, din iubire

Este o oază de liniște, iar fosta crainică de la TVR se bucură din plin de priveliște și de activitățile care nu îi dau voie să se plictisească: se ocupă de grădina cu legume și fructe și se pregătește să se apuce de făcut conserve.

Citește și: Ce mari s-au făcut cele trei fete ale lui Pavel Bartoș:„Au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe!'

O mai ții minte pe Sanda Țăranu, figura emblematică a Televiziunii Române? Ce face și cum arată acum, la 81 de ani: "Sunt deconectată de la tot ce înseamnă știri negative"O mai ții minte pe Sanda Țăranu, figura emblematică a Televiziunii Române? Ce face și cum arată acum, la 81 de ani: "Sunt deconectată de la tot ce înseamnă știri negative"

Foto: Hepta, Captură YouTube, Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter