Adevărul despre averea lui Carmen Harra, evaluată la 40 de milioane de euro: "Câştig între 400 şi 600 de dolari pe oră". Ce vedete de la Hollywood au apelat la serviciile ei

Publicat pe

Carmen Harra, care locuiește de ceva vreme în Statele Unite, a vorbit deschis despre cât câștigă peste hotare! Celebra clarvăzătoare și-a construit reputația și se pare că este remunerată pe măsură! Iată la ce sumă se ridică averea clarvăzătoarei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra a dat din casă și a vorbit despre averea și câștigurile sale. Clarvăzătoarea a precizat, în cadrul unui interviu, că numai în locuință are obiecte de aproximativ 2 milioane de euro.

Mai mult, se pare că în conturi ar vea nu mai puțin de 40 de milioane de dolari, valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor pe care le deține.

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea:„Dacă nu aș fi eu, nu s-ar înțelege'

Este extrem de apreciată peste hotare, fiind plătită pe măsură. Carmen Harra a precizat că numai în prima lună a câștigat 10.000 de dolari.

„Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază.', a declarat Carmen Harra, potrivit spynews.ro.

Citește și: Păpușa Ken s-a transformat în femeie.Cum arată acum după schimbarea de sex

Carmen Harra: „La mine venea Jennifer Lopez”

Clarvăzătoarea a specificat că pragul cabinetului său a fost trecut de vedete de talie internațională, de calibrul lui Jennifer Lopez chiar.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. âLa mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume', a mai precizat ea la o emisiune televizată.

Totodată, Carmen Harra mai câștigă bani și din vânzarea cărților ei, care s-au bucurat de un real succes.

Citește și: Fiul Ozanei Barabancea este îndrăgostit până peste cap.Cum a fost fotografiat Andrew cu iubita lui

Adevărul despre averea lui Carmen Harra, evaluată la 40 de milioane de euro: "Câştig între 400 şi 600 de dolari pe oră". Ce vedete de la Hollywood au apelat la serviciile eiAdevărul despre averea lui Carmen Harra, evaluată la 40 de milioane de euro: "Câştig între 400 şi 600 de dolari pe oră". Ce vedete de la Hollywood au apelat la serviciile ei
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter