O româncă a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar: "Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”

Publicat pe

O româncă, a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar. Campionatul Mondial de fotbal, care s-a desfășurat în Quatar, a avut parte de o victorie spectaculoasă din partea Argentinei. Echipa din care face parte Lionel Messi a fost desemnată marea câștigătoare, iar celebrului fotbalist i-a fost înmânat trofeul Cupa Mondială la fotbal. Alături de legendarul jucător și alți grei ai fotbalului internațional, se afla și o româncă stewardesă, care a ținut în brațe marele trofeu până să ajungă la Messi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

O româncă, a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar. Campionatul Mondial de fotbal din Quatar a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Marea confruntare a avut loc între echipa Franței și cea a Argentinei. După un joc spectaculos pe gazonul stadionului din Quatar, echipa argentinianului Lionel Messi și-a înfrânt rivalii, astffel că Argentina a fost desemnată Campioana Mondială. Messi a urcat pe scenă pentru a primi Cupa Mondială, iar în timp ce saluta presonalitățile prezente, o stewardesă superbă ținea în brațe marele trofeu. Tânăra este românca Adriana Paul, cea care s-a aflat pe aceeași scenă cu Messi, la cel mai important moment din cadrul Campionatului Mondial.

O româncă a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar: "Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal'O româncă a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar: "Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal'

O româncă, a ținut în brațe trofeul lui Messi, la decernarea Cupei Mondiale Quatar

Cum a ajjusn tânăra Adriana Paul într-o asemenea postură? Pentru ceremonia de decernare a Cupei Mondiale, organizatorii au apelat și la câteva stewardese de la Quatar Airways. Tinerele și-au făcut prezența în uniforma vișinie, cu medaliile și trofeele pentru sportivi, pe care apoi le-au înmânat jucătorilor. Printre acestea s-a aflat și românca Adriana Paul, căreia i s-a oferit onoarea de a ține în brațe marele trofeu Cupa Mondială la fotbal, pe care urma să-l primească Lionel Messi.

Citește și: Leo Messi va fi tată pentru a treia oară. Soția sa, Antonela Rocuzzo, este din nou însărcinată

Citește și: Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo. Imagini de la ceremonia fastuoasă

Adriana Paul a scris pe contul de Instagram despre fabuloasa experiență.

„Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal', a transmis Adriana.

Românca se bucură de foarte multă popularitate pe social-media, iar pe contul de Instagram are peste 25.000 de urmăritori. Adriana Paul postează adesea imagini superbe, din locurile inedite pe care le vizitează.

De ce a purtat Messi o pelerină neagră atunci când i-a fost înmânat premiul

În momentul în care Messi a urcat pe scenă pentru a luat parte la ceremonia de decernare a premiilor Campionatului Mondial de fotbal, sportivul a purtat o pelerină neagră, numită Bisht. Căpitanul echipei argentiniene și-a acoperit tricoul cu pelerina, atunci când i-a fost înmânat trofeul Cupa Mondială la fotbal. Acest articol vestimentar face parte dintr-o tradiție seculară a culturii arabe, fiind purtată de bărbați la evenimente speciale. Pelerina denumită Bisht face parte dintr-un protocol instituit de Gianni Infantino, președintele FIFA, și emirul Qatarului, Tamim bin Hamad.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter