Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer, la 44 de ani: "Nu aveam niciun simptom". Cum se simte după operație

Publicat pe

Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu o lună, înainte de a împlini 44 de ani. Oana Lis spune că nu avea nici un simptom care să o trimită cu gândul la un astfel de diagnostic și a povestit în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV, cum a aflat că are cancer de piele. Oana Lis s-a operat deja, în secret, și spune că a fost singură la clinică pentru că nu avea cine să o însoțească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis nu s-a gândit nici o secundă că va primi un astfel de diagnostic, mai ales că are 44 de ani și în ultima perioadă are grijă de soțul ei, Viorel Lis, care se luptă cu mai multe boli la cei 79 de ani pe care îi are. Cum se simte Oana Lis, la o lună după ce a aflat că are cancer.

Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer, la 44 de ani: "Nu aveam niciun simptom". Cum se simte după operațieOana Lis a fost diagnosticată cu cancer, la 44 de ani: "Nu aveam niciun simptom". Cum se simte după operație

Cum a aflat Oana Lis că are cancer

Oana Lis, singurul sprijin al lui Viorel Lis, a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele. A aflat că pata pe care o avea de ceva timp pe piele este, de fapt, cancer.

„Nu pot să zic că sunt de nota 10, în cea mai bună formă. Nu am vorbit pe internet. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele.

Eu aveam o pată. O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit. Nu m-am dat cu creme, nu a dispărut, dar mă și obișnuisem cu ea. Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign', a povestit soția și unicul sprijin al lui Viorel Lis. 

Citește și:În ce relații se află acum Loredana Groza și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor: „Este foarte ocupată. Ultima dată am vorbit de Crăciun’

Citește și:Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…' / EXCLUSIV

Oana Lis s-a operat, în secret, de cancer de piele

Oana Lis a dezvăluit că s-a operat deja de cancer de piele și a fost de una singură la clinică, deoarece nu avea cine să o însoțească. Doar foarte puțini oameni din jurul ei au aflat prin ce trece soția lui Viorel Lis.

„Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez, eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani.

Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă. Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok.

Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat', a dezvăluit Oana Lis, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Oana Lis, mesaj public, după ce a aflat că are cancer: „Să mergem la medic!'

Motivul pentru care Oana Lis s-a hotărât să vorbească despre cancerul de piele cu care a fost diagnosticată a fost pentru că și-a dorit să tragă un semnal de alarmă:

„Haideți să mergem la medic! (…) Eu 90% dintre analize mi le-am făcut gratis. Cât avem bani de anumite lucruri, sănătatea trebuie să fie importantă. Mai ales când ai grijă de altcineva, uiți să ai grijă de tine'.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă