Crina Abrudan, șocată de Mihai Zmărăndescu, la Survivor 2023: "Până la vârsta asta, nu mi-a vorbit nimeni atât de obraznic și nu m-a jignit nimeni așa cum m-a jignit el" / EXCLUSIV

Publicat pe

După ani buni în care a prezentat știrile sportive, Crina Abrudan a devenit în sfârșit parte dintr-o competiție sportivă și, nu în ultimul rând, protagonista multor știri despre „Survivor' (PRO TV). Din păcate pentru ea, aventura s-a încheiat după doar patru săptămâni, ieșirea din competiție lăsându-i un gust amar, dar și convingerea că a dat tot ce a fost mai bun. Fosta știristă mărturisește că a fost șocată de comportamentul lui Mihai Zmărăndescu față de ea…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, pentru Crina Abrudan momentul eliminării de la Survivor 2023 a fost unul șocant, cu atât mai mult cu cât reacția Biancăi Patrichi a fost total neașteptată pentru ea. Chiar dacă Survivor este și un joc al strategiilor, fosta știristă spune că nu avut conflicte cu nimeni din concurs, însă s-a declarat extrem de dezamăgită de comportamentul lui Mihai Zmărăndescu față de ea…

Crina Abrudan, șocată de Mihai Zmărăndescu, la Survivor 2023: "Până la vârsta asta, nu mi-a vorbit nimeni atât de obraznic și nu m-a jignit nimeni așa cum m-a jignit el" / EXCLUSIVCrina Abrudan, șocată de Mihai Zmărăndescu, la Survivor 2023: "Până la vârsta asta, nu mi-a vorbit nimeni atât de obraznic și nu m-a jignit nimeni așa cum m-a jignit el" / EXCLUSIV

Crina Abrudan, jignită de Mihai Zmărăndescu la Survivor 2023

Cu cine ai mai avut conflicte la Survivor? Știm că și Mihai Zmărăndescu a fost la un moment dat ironic la adresa ta, spunând că știa că „nu vei putea dormi', după ce te-a nominalizat spre eliminare…

M-au șocat comportamentul și vorbele lui Mihai. În Consiliu am fost întrebată dacă bănuiesc cine m-a nominalizat și am răspuns că da, în mare parte știu cine, moment în care el a ridicat mâna. Nu am cerut eu să îmi recunoască. Eu am dormit extrem de bine acolo noapte de noapte, chiar erau superbe nopțile. Nu eu eram cea care a avut probleme cu adaptarea, ci chiar el a fost cel care stătea foarte mult, pentru că nu își găsea locul, nici în tabără și nici pe trasee, nici până în momentul în care eu am ieșit din competiție.

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 45 de ani. A petrecut în vacanță, în Maldive: „Cam așa a fost de ziua mea’

Citește și: Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023. Este plătită mai puțin decât Carmen Grebenișan

Citește și: Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel: „Cel mai frumos cadou”

M-a șocat cel mai tare când a afirmat că mă nominalizează pentru că, de când am intrat în competiție, am fost implicată în toate certurile și scandalurile. Dacă aș fi fost implicată, acest lucru s-ar fi văzut la televizor și lumea ar fi știut asta, pentru că nu există conflict care să nu fie difuzat în emisiune.

Pentru Mihai a picat extrem de prost momentul în care s-a luat pentru prima dată de mine și mi-a spus că sunt slabă pe trasee, iar la următorul joc eu am luat două puncte și el a pierdut două. Mi-a spus atunci că punctele mele sunt aduse din prost noroc și în ziua următoare am mai luat două și am primit totemul de imunitate, iar el iar pierduse două. La întoarcerea în tabără, a dispărut pur și simplu în pădure singur, iar la un moment dat a plecat Remus să stea cu el. Au revenit după câteva ore și, de atunci, Mihai a început să joace'. În toate felurile.

„Regret că nu am văzut și nu am simțit realitatea”

Am văzut în ultimul episod difuzat că a recunoscut că așa fusese sfătuit de Remus, să i se alăture pentru a elimina fetele, începând cu mine. Era conștient că trebuie să facă ceva ca să rămână, ori să joace pe traseu, ori altfel. Dacă regret ceva, regret că nu am văzut și nu am simțit realitatea, fiind închisă acolo și, la un moment dat, am ajuns chiar să cred vorbele lui, cum că eu eram cea mai slabă din echipă și că trebuia să plec pentru că trăgeam echipa în jos.

Acolo nu conștientizezi exact lucrurile, iar când am ieșit, m-am bucurat să văd că nu eram atât de slabă cum mi se spunea și nici alții nu erau atât de buni cum credeau sau cum spuneau. Dacă știam asta și mai adăugam și părerea bună a publicului despre mine, sunt convinsă că puteam să mai stau în competiție, însă mi se spunea atât de des din toate părțile că sunt slabă, încât am ajuns să cred. Mai multă încredere în mine m-ar fi ajutat.

„În afară de Mihai, nu am avut dispute cu nimeni acolo”

Chiar dacă la ieșirea din competiție, Crina Abrudan a avut parte de un moment neplăcut, fosta concurentă mărturisește că nu a avut conflicte cu nimeni de la Survivor 2023… în afară de Mihai Zmărăndescu.

Consideri că ai avut și tu o parte de vină în disputele cu ceilalți participanți sau te-ai simțit nedreptățită?

În afară de Mihai, nu am avut dispute cu nimeni acolo și da, mă simt nedreptățită. Iar disputa a fost a lui cu mine, pentru că eu nu i-am prea răspuns. Până la vârsta asta, nu mi-a vorbit nimeni atât de obraznic și nu m-a jignit nimeni așa cum m-a jignit el. Din fericire, am întâlnit în viață oameni care respectă oamenii și anumite principii esențiale. Cu Bianca nu a fost o dispută. Cu Kamara au fost discuții exact așa cum le-a avut fiecare om din echipă, însă Kamara azi se ceartă, mâine îți gătește și îți pune mâncarea în farfurie. Poate să fie și plăcut și certăreț. Este felul lui de a fi, a declarat Crina Abrudan, în exclusivitate, pentru VIVA!

INTERVIUL INTEGRAL CU CRINA ABRUDAN ÎL PUTEȚI CITI ÎN URMĂTORUL NUMĂR VIVA!, CARE VA APĂREA JOI, 30 MARTIE ȘI SE VA GĂSI LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă