Oana Pellea a mărturisit că a suferit de depresie: „Nu mai voiam să ies din casă. Nu mai voiam să practic meseria. A fost un coșmar”

Publicat pe

Oana Pellea, fiica cunoscutului actor Amza Pellea și a Domnicăi, a vorbit de curând despre despresie, mărturisind că și ea a experimentat-o. Actrița declarat că în urma pierderii părinților săi, ea s-a luptat mulți ani cu depresia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când avea doar 21 de ani, celebrul actor Amza Pellea a murit, iar suferința ei a luat amploare în momentul în care a pierdut-o și pe mama ei.

Campania Să învingem depresia! o are ca ambasador pe Oana Pellea și aceasta a ales să povestească despre drama sa în cadrul conferinței de lansare a campaniei de conștientizare, scrie magicfm.ro.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea'/ EXCLUSIV

„Știu cam toate etapele depresiei. Am trecut prin asta în momentul în care mama mea a plecat dintre noi. Țin minte că ceea ce m-a făcut să cer ajutorul a fost tot mama mea, care era în prag de plecare pe lumea cealaltă și mi-a zis să pun mâna pe telefon și să cer ajutor. Țin minte ce hău negru era. Ca imagine, închideam ochii și dacă mă gândeam la viitor, nu vedeam decât un ecran negru. Nu mai voiam să ies din casă. Nu mai voiam să practic meseria. A fost un coșmar’, a declarat actriţa.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

„Am prieteni care trec prin depresie. Suntem, din păcate, din ce în ce mai mulți. Știu cât de greu este să îi conving pe cei care au depresie că oricine poate trece prin asta și că pasul cel mai important este să cerem ajutor. Există o teamă, o rușine de a mărturisi că trecem prin depresie. Eu am revenit numai cu ajutor. E o boală serioasă, dar e o boală care poate fi vindecată. Trebuie doar să o recunoști, să pui degetul pe problemă și să ai curajul să ceri ajutor’, a continuat Oana Pellea.

Citește și: Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: ‘Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume’

Campania Să învingem depresia prezintă în România cinci obiecte de artă create prin metoda Kintsugi, inspirate de poveștile a cinci oameni care au suferit de depresie. Pentru a da viață fiecărei povești, artistul vizual Lidia Alina Nicolae a discutat cu cele cinci persoane și a gândit câte un obiect pentru fiecare.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter