Oana Radu, adevărul despre relația cu Alin Suflea, fostul ei iubit care a murit incendiat: "Lumea se aștepta să mă sinucid"

Publicat pe

Oana Radu și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Alin Suflea, tânărul care a murit după ce a fost incendiat în scara blocului de un vecin. Vedeta a fost condamnată după moartea partenerului ei și a decis să spună acum adevărul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu a trecut prin momente cumplite, după ce iubitul ei de la vremea respectivă a fost incendiat în scara blocului de un vecin. Bărbatul s-a luptat pentru viața lui, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Oana Radu, adevărul despre relația cu Alin Suflea, fostul ei iubit care a murit incendiat: "Lumea se aștepta să mă sinucid"Oana Radu, adevărul despre relația cu Alin Suflea, fostul ei iubit care a murit incendiat: "Lumea se aștepta să mă sinucid"

În cadrul unui interviu, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada respectivă, dar și cum a primit a primit criticile venite din partea oamenilor care nu știau cum au stat, de fapt, lucrurile.

Citește și: Oana Radu și soțul ei se mută în casă nouă. Cât au plătit pentru apartamentul de lux:'Am rămas cu puțini bani'

Citește și: Cum arată Oana Radu după ce a slăbit iar 40 kg!Ce operații estetice își face

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor România 2022.Unde a trăit până acum

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului:„Am avut niște sperieturi’

Oana Radu, adevărul despre relația cu Alin Suflea, fostul iubit care a murit incendiat

Oana Radu este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Pe plan profesional lucrurile arată extrem de bine pentru îndrăgita artistă, însă pe plan sentimental a existat un moment dificil. Mai exact, în urmă cu ceva timp, partenerul de viață de la vremea respectivă al vedetei a murit, după ce a fost incendiat în scara de bloc.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, cântăreața și-a deschis sufletul și a spus că nu o să poate să îl uite niciodată pe Alin. Multă lume a criticat-o după moartea bărbatului, însă doar ea știe cât de mult a suferit și de câte ori a fost cimitir singură și a plâns.

'Moartea lui Alin pentru mine este un capitol pe care nu am să-l uit niciodată. Nimeni n-o să știe niciodată de câte ori am fost la el la mormânt, singură, pentru că nu o să mă pozez și nu o să postez pe Facebook, cum probabil se așteaptă lumea să fac.Nu sunt genul de persoană care să jelească în public sau să jelesc la înmormântări, pentru că nu asta înseamnă durerea. Sunt sigură că Alin este împăcat cu tot ceea ce eu fac, pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă. Îți jur. La asta se așteptau. 

Nu putem să ne imaginăm cât de dureroasă este treaba asta pentru un părinte, nu vreau să-mi imaginez prin ce a trecut mama lui sau familia lui.„, a spus Oana Radu.

„Am fost paralizată emoțional”

Oana Radu a fost aspru criticată după moartea iubitului ei, mai ales că oamenii au văzut că nu a vărsat o lacrimă în ziua înmormântării.

Ba chiar mai mult, cu ochii în lacrimi, vedeta susține că a primit multe comentarii urâte din partea anumitor persoane.

Si sunt sigură că oamenii își puneau întrebări: De ce i s-a întâmplat copilului meu și nu i s-a întâmplat ei?. Eu nu pot să plâng așa la comandă. Eu în ziua înmormântării lui am fost paralizată emoțional. Dacă atunci cădea un meteorit și toți fugeau, eu rămâneam așa acolo. Nu aveam putere de reacție, eram șocată. Eram șocată că un om pe care-l știi, nu mai e dintr-o prostie.

Nu vreau să empatizeze nimeni cu mine. Nu vreau să fie nimeni de acord cu mine, oricum pe mine oamenii m-au judecat mereu, sincer. Nu-mi pasă. Am primit comentarii: Speri să mori/ Sper să iei și tu foc/ Sper c-o să-ți moară și tie copilul. Oamenii m-au făcut praf. Încă n-am murit, n-am crăpat. Am rămas datoare, după relația precedentă. Veneau (datoriile) din împrumuturile noastre. Era vina mea, nu era vina lui Alin. Dar cumva, aici, e ideea că e foarte important să ai un partener, in general spun, să tragă la aceeași căruță. Cătălin pentru mine a fost salvarea vieții mele. Toată viața mea o să-i mulțumesc'a povestit Oana Radu, despre fosta ei relație, cu Alin Mihai Suflea, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

sursă foto- Facebook și Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter