În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor 2022. Ce s-a petrecut în prima noapte

Publicat pe

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor România 2022. Survivor România 2022, unul dintre cele mai așteptate show-uri de la PRO TV, a început. Debutul a avut loc duminică, pe 16 ianuarie. Atunci, telespectatorii au făcut cunoștință cu Faimoșii și Războinicii și s-au bucurat să-l revadă pe prezentatorul Daniel Pavel. Iată cum și unde dorm concurenții! Ce s-a întâmplat în prima noapte petrecută în Republica Dominicană?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor România 2022. Până acum, două episoade Survivor România 2022 au fost difuzate pe micile ecrane, la PRO TV. Telespectatorii au apucat astfel să vadă cum se descurcă Faimoșii și Războinicii pe traseu, la rezolvarea probelor. Puțini dintre fanii emisiunii știu, însă, în ce condiții dorm aceștia.

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor 2022. Ce s-a petrecut în prima noapteÎn ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor 2022. Ce s-a petrecut în prima noapte

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor România 2022. Odată plecați în Republica Dominicană, concurenții de la Survivor România 2022 au spus „pa' confortului din România. Pe lângă hrană, Faimoșilor și Războinicilor le-au lipsit patul de acasă. Au resimțit dorul și mai mult noaptea, atunci când au a trebuit să doarmă sub cerul liber.

Citește și: Ce emisiune prezintă Zanni la PRO TV, despre Survivor.Surpriză uriașă pentru fani!

Citește și: Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu:”Nu suntem o familie”

Citește și: Andreea Bălan a decis să își cumpere un apartament în Dubai:„Se poate plăti în rate'

Citește și: Răzvan Lucescu, despre secretul căsniciei de 31 de ani:„Iubesc cu pasiune, am focul în mine'

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor România 2022

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor România 2022. Prima noapte petrecută în jungla din Dominicană nu s-a arătat a fi prea „prietenoasă' cu participanții de la Survivor. Atât cei din echipa albastră, cât și cei din echipa roșie, au dormit sub cerul liber. Potrivit spuselor lor, a fost mai frig decât s-ar fi gândit, mulți dintre ei făcând noapte albă.

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2022 dorm în natură, în Dominicană. Acest lucru nu a fost tocmai pe placul lor, având în vedere că au fost deranjați și de unele zgomote. Unii dintre ei s-au plâns că nu au putut să doarmă din cauza sforăitului colegilor.

Pentru a-și ridica un acoperiș deasupra capului, concurenții de la Survivor trebuie să se înțeleagă. Vor avea nevoie de muncă în echipă și în privința altor responsabilitități. Deocamdată, cu toții dorm pe un placaj, loc în care ar trebui „construită' casa temporară. Astfel, ei ar putea să își creeze unele condiții de trai ceva mai bune în Dominicană.

Ce s-a petrecut în prima noapte de la Survivor România 2022

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor România 2022. Faimoșii și Războinicii au oferit primele declarații după prima noapte petrecută în junglă. Roxana Ciuhulescu a spus că a făcut noapte albă, din cauza că un alt Faimos, Cătălin Zmărăndescu, a sforăit. Pe lânga asta, ea a resimțit și lipsa hranei.

„Ca să spuns sincer, eu dorm prost și acasă, în patul meu, darămite aici pe podea. Pentru mine, prima noapte a fost albă, cu atât mai mult cu cât îmi venea să-l bat pe Zmărăndescu, deși nu îmi permit, pentru că a sforăit mai tare ca o drujbă. Lipsa hranei… Una peste alta nu a fost deloc simplu. Mai am nevoie de puțin timp ca să mă adaptez', a declarat Roxana Ciuhulescu la 'Survivor România'.

Cum au dormit Războinicii și Faimoșii în Republica Dominicană

În ce condiții dorm, de fapt, Faimoșii de la Survivor România 2022. Nici Războinicul Alex Delea nu a fost prea încântat de prima noapte din Dominicană. Concurentul de la Survivor a spus că a dormit 5 minute pe o parte și 5 pe cealaltă. Tânărul a descris experiența de pe placaj ca fiind una oribilă.

„În momentul de față mă simt foarte bine. Noapte a fost cum a fost: dormeam 5 minute pe o parte, 5 minute pe alta. Nu se putea dormi, pur și simplu. Pentru mine personal a fost oribil. Sper să mă acomodez cu placa aia, pentru că e foarte grav. Pentru totem ce să vă spun, cred că vă stă mai bine în 11 decât în 12', a spus Alex Delea de la Survivor.

Cât e premiul de la Survivor România 2022

Echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe luptă pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram, Comunicat de presă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter