Răzvan Lucescu, despre secretul căsniciei de 31 de ani: „Iubesc cu pasiune, am focul în mine"

Publicat pe

De 31 de ani, Răzvan Lucescu este bărbatul unei singure femei! Antrenorul avea puțin peste 22 de ani când s-a însurat cu Ana, iar dragostea lor este la fel ca la început. Celebrul antrenor, acum la PAOK Salonic, i-a făcut soției sale o super declarație de dragoste la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Lucescu, 52 de ani, este căsătorit de trei decenii cu Ana, femeia pe care o cunoaște din anii facultății, alături de care spune că a fost și pe străzile Bucureștiului, cu ocazia Revoluției din 1989. În multe cupluri apare plafonarea după atâția ani, dar nu este și cazul Anei și al lui Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, despre secretul căsniciei de 31 de ani: „Iubesc cu pasiune, am focul în mine"Răzvan Lucescu, despre secretul căsniciei de 31 de ani: „Iubesc cu pasiune, am focul în mine"

„I-am spus soției, înaintea emisiunii, că o iubesc cu atât de multă pasiune. Pentru că ea mi-a oferit 30 de soții. Este o personalitate multiplă, se transformă, o dată joacă un rol, altă dată alt rol, fizionomia și-o schimbă întotdeauna, e ceva incredibil.

Mi-a oferit 31 de ani de adrenalină permanentă. Nu știu dacă e frumos, dar e palpitant, incitant. Soția mă încurajează atunci când pierd și-mi spune că sunt cel mai bun! Uneori, mă clatin foarte tare, mă consum, mi-e rușine atunci când pierd', a povestit Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, despre secretul căsniciei de 31 de ani

Ana și Răzvan Lucescu au doi copii, un băiat, Matei, și o fată, Marilu, și patru nepoți.

„Un om trebuie să se simtă liber, îi ofer libertate soției. Dacă simte că trebuie să fie nervoasă, să fie nervoasă, dacă vrea să plece de acasă, să plece. Contează să-l respecți pe celălalt, asta vine cu timpul, nu e așa simplu.

Prima parte a căsniciei a fost de entuziasm, de a descoperi lumea, apoi o perioadă de acalmie, apoi o perioadă mai grea, după care relația a devenit profundă. Dar ne iubim cu disperare!', s-a destăinuit Lucescu.

Antrenorul dă asigurări că pasiunea din căsnicia lui nu a dispărut, ba din contră.

„Sexul în viața omului e foarte important, atât timp funcționează bine, relația este fericită. Cred că printre rânduri am spus unele lucruri și ați înțeles foarte bine. Iubesc cu pasiune, am focul în mine”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel:„Fratele Culiță…’

Citește și: Anamaria Prodan, despre Reghe și prima lui soție, Mariana Pfeiffer:’Am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația’

Cum este bunicul Răzvan Lucescu

Prin prisma meseriei pe care o are, cea de antrenor, Răzvan Lucescu a recunoscut că nu are suficient timp pe cât ar vrea pentru a-l petrece cu nepoții.

Răzvan Lucescu o antrenează actualmente pe PAOK, românul fiind tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe cu formația elenă. Lucescu jr. a cucerit două Cupe ale Greciei și un campionat cu PAOK Salonic, titlul din 2019 venind la 34 de ani distanță de ultimul campionat cucerit de formația elenă, în anul 1985.

„Nu pot spune că sunt un bunic bun, nu pot spune că îmi cunosc nepoții foarte bine. Am fost și sunt plecat foarte mult, deci nu aveam cum să ajung să îi cunosc. Ca tată am încercat să fiu destul de liber în idei, le-am dat libertate lor, mereu am zis că un om trebuie să își trăiască propriile experiențe. (…)

Cred că am avut un mare noroc cu soția mea, ea a fost echilibrul în familie. În perioada în care aveau 16-17 ani și nu dădeau de mama lor, sunau la mine și eram foarte fericit.

Nu pot spune că îmi pare rău pentru că sunt în plină acțiune, dar cred că mai târziu îmi voi dori să iau nepoții în lume și să plec cu ei. Nu am încercat să îi educ (n.r. copiii) către fotbal, iar el crescând într-un anturaj feminin nu a devenit pasionat. Nu știu nici acum de câte ori urmărește, probabil doar când are bunicul său sau eu vreun meci', declara Răzvan Lucescu, potrivit kanald.ro.

foto: wowbiz.ro, kanald.ro

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter