Andreea Bălan a decis să își cumpere un apartament în Dubai: „Se poate plăti în rate”

Publicat pe

Andreea Bălan a decis să își cumpere un apartament în Dubai. Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat în industria muzicii, ci și două fetițe absolut superbe, din fosta căsnicie cu George Burcea. Recent, blondina a fost în Dubai, unde a și hotărât să își achiziționeze un apartament. Iată de ce a luat această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta a fost recent într-o vacanță la Dubai, unde a decis să își achiziționeze un apartament. Fosta membră a trupei „Andre' a luat această hotărâre pentru a-și petrece câteva luni din an în Emirate, iar în restul timpului să îl închirieze turiștilor. Iată ce a declarat vedeta!

Andreea Bălan a decis să își cumpere un apartament în Dubai: „Se poate plăti în rate'Andreea Bălan a decis să își cumpere un apartament în Dubai: „Se poate plăti în rate'

Aceasta a povestit în cadrul unui vlog postat pe YouTube despre apartamentul pe care vrea să și-l achiziționeze la Dubai. Diva recunoaște că nu ar avea timp să petreacă mult timp acolo, însă consideră că este un loc potrivit de vacanță pentru ea și fiicele sale.

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț:„A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Andreea Bălan a decis să își cumpere un apartament în Dubai

Andreea Bălan a povestit recent despre întreaga sa experiență la Dubai. Diva a fost atât de încântată de Emirate încât a decis să își achiziționeze un apartament de vacanță. Aceasta a recunoscut faptul că nu va putea petrece tot parcursul anului departe de România, însă pentru câteva luni va locui acolo cu Clara și Ela.

Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios', a spus ea în cadrul unui vlog postat pe YouTube.

„Mă voi gândi serios'

Aceasta a menționat că se gândește serios dacă va face sau nu această investiție. Planul său este să petreacă câteva luni pe an la Dubai, iar în restul timpului să îl închirieze. Aceasta are câteva îndoieli cu privire la achiziție deoarece știe că programul nu îi permite să călătorească cât de des ar vrea în Emirate.

Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez. Muncesc mult. Anul acesta am trei proiecte de televiziune, plus alte două, deci mă bazez pe niște lucruri când vreau să fac niște investiții', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter