Oana Radu aruncă bomba. Ce spune despre iubitul mort. „Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel”

Publicat pe
Oana Radu aruncă bomba. Ce spune despre iubitul mort. „Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel'Oana Radu aruncă bomba. Ce spune despre iubitul mort. „Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel'

Iubitul Oanei Radu a murit la sfârșitul anului trecut, după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Cei doi erau împreună de trei ani, iar artista a suferit mult după ce Alin s-a stins din viață. Acum, vedeta face dezvăluiri șocante și recunoaște că relația lor nu era tocmai una bună.

Se pare că Alin a înșelat-o de mai multe ori pe Oana Radu, iar acum după moarte, a lăsat-o cu datorii imense.

„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea. Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred', a spus artista într-o emisiune tv, potrivit Synews.

Oana Radu a fost alături de Alin până în ultima clipă a vieții lui, când în urma arsurilor foarte grave, acesta a pierdut lupta cu moartea.

„Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit', a mai spus aceasta.

Oana Radu s-a îndrăgostit de antrenorul ei

La scurt timp după moartea lui Alin, s-a spus că artista și-ar fi găsit alinarea în brațele altui bărbat. Este vorba despre antrenorul Cătălin Dobrescu, cel care a motivat-o să scape de kilogramele în plus, accumulate în ultima perioadă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter