Kate Middleton și Prințul William, obligați să respecte un cod vestimentar neobișnuit la Premiile BAFTA! Ce li s-a cerut Ducilor de Cambridge

Publicat pe

În weekendul viitor, vor avea loc Premiile BAFTA, unde vor participa și Kate Middleton și Prințul William. Ducilor de Cambridge li s-a comunicat codul vestimentar, unul neașteptat pentru celebritățile care vor defila pe covorul roșu.

Evenimentele de la Hollywood sunt un prilej pentru celebrități de a-și etala ținutele spectaculoase, însă anul acesta, la Premiile BAFTA, li s-a rezervat o surpriză destul de neplăcută, codul vestimentar fiind unul neașteptat.

Spre deosebire de anii trecuți, în 2020 organizatorii mizează pe sustenabilitate, așa că staruri ca Brad Pitt, Charlize Theron, Scarlett Johansson și Renée Zellweger, dar și capete încoronate, precum Prințul William și Kate Middleton, vor avea de trecut un test de fashion destul de greu. Iar asta deoarece codul vestimentar le impune să închirieze, să poarte un item pe care l-au mai îmbrăcat și cu altă ocazie sau să se îmbrace vintage.

Drept urmare, oaspeții – inclusiv Ducii de Cambridge – au fost încurajați să devină „vocea schimbării”. „Dacă insistă să-și cumpere ceva nou, există o listă de branduri sustenabile, printre care Reformation și Stella McCartney (nu întâmplător, ambele preferate de Meghan Markle), care le-a fost trimisă PR-ilor starurilor”. Grea misiune pentru celebrități, dar nu și pentru Kate Middleton, care, se știe, poartă outfiturile de mai multe ori și, mai mult, copiii ei și ai lui William își poartă hainele unul altuia, pe măsură ce cresc.

Kate Middleton, de trei ori în aceeași rochie!

Ocupată cu îndatoririle regale, cu creșterea copiilor ei și ai lui William, Ducesa de Cambridge, pare a nu mai avea timp și de shopping, deoarece s-a prezentat la un eveniment oficial în aceeași rochie pentru a treia oară! Noi bănuim că, de fapt, este îndrăgostită de rochia verde-albastră cu model floral pe care și-o permite oricine…

La o zi după ce a împlinit 36 de ani și afișând un look foarte proaspăt și un zâmbet de zile mari, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a vizitat Reach Academy Feltham, din Londra. Celor din jur nu le-a scăpat însă un detaliu important – Kate a purtat o rochie în care a mai apărut îmbrăcată în două ocazii diferite, în timp ce era însărcinată cu Prințesa Charlotte. Unii s-au întrebat, ironic, dacă nu cumva Ducesa s-a apucat să recicleze hainele, însă, după părerea noastră, nu e o crimă să porți de mai multe ori aceeși rochie, chiar dacă ești cap încoronat.

În plus, ținuta care a suscitat atâtea comentarii – o rochie Serafine din colecția specială pentru gravide –, în afara faptului că este superbă și îi complimentează perfect silueta, este și extrem de accesibilă ca preț, aceasta costând 65 de lire. Și cum Kate este un model pentru multe femei din Anglia și nu numai, cu siguranță de acum înainte vom vedea tot mai des acest model.

Foto: Hepta, Northfoto

Kate Middleton și Prințul William, obligați să respecte un cod vestimentar neobișnuit la Premiile BAFTA! Ce li s-a cerut Ducilor de CambridgeKate Middleton și Prințul William, obligați să respecte un cod vestimentar neobișnuit la Premiile BAFTA! Ce li s-a cerut Ducilor de Cambridge
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter