Oana Radu a dezvăluit cele 5 reguli pentru a slăbi 30 de kilograme în 50 de zile: ”Degeaba faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna”

Publicat pe

Oana Radu a făcut multe eforturi ca să slăbească, iar rezultatul nu a întârziat să apară. De la 121 de kilograme, artista reușise să ajungă la 57 de kilograme, apoi s-a îngrășat din nou și ajunsese la 104. Oana Radu a reușit să slăbească din nou 30 de kilograme în doar 50 de zile.

În anul 2014, Oana Radu a reușit să surprindă pe toată lumea cu noul ei trup. Artista cântărea 57 de kilograme, însă s-a îngrășat la loc din cauza mai multor probleme personale. Oana Radu ajunsese la 104 kilograme, iar atunci l-a cunoscut pe Cătălin, actualul ei logodnic.

Vedeta are noroc ca iubitul ei să fie antrenor de fitness și să o motiveze. Oana Radu are un sprijin foarte mare din partea lui Cătălin, iar acesta nu o scapă nicio clipă din ochi.

Cătălin a inventat o dietă special pentru Oana Radu, iar aceasta își dorește ca până iese din carantină să revină la cele 57 de kilograme. Eforturile sunt mari, dar rezultatele vor fi pe măsură cu siguranță.

Cu ajutorul logodnicului său, cântăreața a reușit să slăbească 30 de kilograme în 50 de zile, iar acum dezvăluie câteva dintre secretele acestei diete minune.

„Dieta care m-a ajutat să slăbesc, și anume 30 de kilograme în 50 de zile, este dieta inventată de Cătălin', a mărturisit Oana Radu.

Citește și: Ce sacrificii face Oana Radu ca să slăbească. După ce s-a îngrășat din nou vrea să aibă trup de zeiță: 'Limitele sunt doar în capul nostru'

Oana Radu a fost acuzată că și-a operat stomacul

După ce a slăbit enorm, artista a fost acuzată în repetate rânduri că și-a operat stomacul. Oana Radu s-a săturat să audă de fiecare dată aceste vorbe și a dezvăluit cinci pași importanți pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să slăbești considerabil.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

1.Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez.'

Oana Radu înainte să slăbească

Citește și: Cum a slăbit Oana Radu 34 de kilograme în doar trei luni. Ajunsese să cântărească 104 kilograme

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter