Oana Roman are curaj! Vedeta s-a pozat goală, acoperită doar de un prosop: ”Am hotărât să...”

Publicat pe

Sunt puține dățile în care Oana Roman are curaj să renunțe la haine și să se pozeze așa. De data aceasta, vedeta este hotărâtă să se răsfețe mai mult în acest an și deja a început. Oana Roman a fost la masaj, unde a avut parte de un tratament special.

Oana Roman are foarte mare încredere în ea și asta o demonstrează de fiecare dată. De-a lungul timpului, vedeta a fost criticată aspru de toată lumea, însă a reușit să țină capul sus de fiecare dată. Oana Roman a fost recent la masaj, unde s-a relaxat. Direct de pe masa de masaj, vedeta a postat o fotografie în care își acoperă corpul doar cu un prosop.

'De azi am hotărât să am mai multă grijă de mine! Am început cu un masaj într-un loc special!', a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să aibă mai multă grijă de ea și a început să meargă chiar și la centre de remodelări corporale, unde a început cu un tratament de criolipoliză. Se pare că Oana Roman a apelat la un aparat minune care promite că va topi încet, încet țesutul adipos.

Oana Roman are curaj! Vedeta s-a pozat goală, acoperită doar de un prosop: 'Am hotărât să...'Oana Roman are curaj! Vedeta s-a pozat goală, acoperită doar de un prosop: 'Am hotărât să...'

Oana Roman a încercat să țină dieta Adelinei Pestrițu

La un moment dat, Oana Roman postase pe una dintre rețelele de socializare o fotografie, unde arăta că urmează și ea somodieta, dieta ‘inventată’ de Adelina Pestrițu. Vedeta ne-a dezvăluit că nu reușește să țină acest regim, însă a învățat cum să mai reducă din mese. La prânz, Oana Roman consumă nuci, alune și caju, iar dimineața abia dacă mănâncă. Seara Marius gătește, iar atunci când nu face asta, aceștia merg la restaurant unde își alege ce vrea să mănânce.

‘Nu reușesc să țin dieta Adelinei Pestrițu în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate. Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă. Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză. Seara… în general Marius gătește sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot.‘, a declarat Oana Roman pentru VIVA!.

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter