Un nou scandal între Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, chiar înainte ca Tribunalul să decidă custodia copiilor. Vedeta e acuzată că i-ar fi torturat fizic și emoțional!

Publicat pe

Un nou scandal s-a ivit între Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, fosta soţie. Se pare că există anumite divergenţe între ei, în care ar fi fost implicaţi şi copiii cuplului! Acuzațiile sunt extrem de grave, de ambele părți. 

 

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au avut o relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri. S-au căsătorit, au divorţat, relaţia lor fiind una dintre cele mai mediatizate, din peisajul monden autohton. Din căsnicia lor s-au născut doi copii frumoşi, doi băieţi, Maximus (11 ani) și Eduard (9 ani). Deși părea că, între ei, s-au ami calmat spiritele, iată că avem parte de un nou scandal acum, la început de an.

Conform spuselor lui Silviu Prigoană, ar exista anumite filmări în care fiul său cel mare, Maximus, ar fi fost legat de picioare, torturat chiar de mama lui. Fratele lui mai mic ar fi cel care ar fi filmat întreaga scenă.

„Au venit copiii în vacanță și, când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut, în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el. Copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit.

I-am trimis o notificare că, începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de față și, mai presus, vorbim despre viața și integritatea copiilor mei.

N-au vrut să dea prea multe detalii. (…) Fratele mic filma (n.r. la cererea Adrianei). Nu vreau eu să-i păstrez. Copiii nu mai vor să meargă în locația respectivă, le e teamă să meargă acolo', a explicat Silviu Prigoană, la România TV.

Reacţia Adrianei Bahmuţeanu după acuzaţiile fostului soţ

După aceste declaraţii făcute de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a intervenit la un post de televiziune unde a explicat că, în acea filmare, copiii ei se „hârjoneau”. Ea a mai adăugat că le permite acest gen de comportament.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au un proces peste două săptămâni. Vedeta TV a precizat că atunci se va decide custodia copiilor.

„Este a nu știu câta plângere penală pe care fostul meu soț mi-o înaintează. (…) În imagini, este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamațiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabilesc custodia și domiciliul copiilor. (…) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a influența opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat către presă, tocmai pentru a încerca să ia copiii la dânsul acasă.

În acest moment, copilul cel mare este la școală, iar cel mic a dorit să meargă la tatăl lui care i-a cumpărat un joc electronic.

Astăzi am fost și eu la Poliție și am depus și eu o plângere penală împotriva domnului Prigoană. Este un scandal inventat, un scandal fals, pentru că încearcă să influențeze opinia publică. (…) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanțele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la televizor', a declarat Adriana Bahmuțeanu,  la Antena Stars.

Foto: Libertatea

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter