Oana Roman se confruntă cu noi probleme, după ce în România s-a instalat carantina totală. „Nu avem curent, nici gaze, nici apă”

Publicat pe

Oana Roman se află in izolare, împreună cu familia ei, iar acum se confruntă cu alte probleme, după ce în România s-a instalat carantină totală.

Oana Roman se confruntă cu noi probleme, după ce în România s-a instalat carantina totală. „Nu avem curent, nici gaze, nici apă'Oana Roman se confruntă cu noi probleme, după ce în România s-a instalat carantina totală. „Nu avem curent, nici gaze, nici apă'

Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le mărturisește fanilor că a rămas fără curent și apă în casă.

'După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară. Ce sa zic, ați găsit un moment perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu eu ce', a spus Oana Roman pe Instagram. 

Oana Roman, probleme financiare

Zilele trecute, Oana Roman a anunțat că se implică în această criză și a lansat oferte de a întinde o mână către micile afaceri și artizanii care sunt pe minus din cauza crizei de COVID-19, potrivit Spynews.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe venitul din pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători', a mai transmis Oana Roman recent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter