Un bărbat din Piata Neamț a ieșit din izolare ca să-și bată soacra. Apoi a încercat să fugă din carantină, dar și-a rupt piciorul sărind pe geam

Publicat pe

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Piatra Neamț, aflat într-un centru de carantină, și-a rupt piciorul după ce s-a aruncat pe geam, informează Ziar Piatra Neamț.

Potrivit autorităților, bărbatul se afla în autoizolare din data de 18 martie, dar a ieșit ieri și a consumat alcool, apoi mers la soacra sa acasă pentru a face scandal. Femeia a sesizat poliția, iar bărbatul a fost ridicat și dus într-un centru de carantină. La scurt timp, acesta a sărit pe geam.

„Barbat de 35 de ani, din Piatra Neamt, de etnie roma se afla in autoizolare din 18 martie. A iesit astazi, a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasa pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat in mod direct autoritatile, iar barbatul a fost dus in centrul de carantina. In urma cu putin timp acesta s-a aruncat de la etajul 1 al centrului. Barbatul are fractura deschisa la picior, si cu o stare generala buna.', se arată într-o informare transmisă pe canalul de comunicare al Instituției Prefectului Neamț cu date de la IPJ Neamț, citată de presa locală.

Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam

Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam – https://www.ziarpiatraneamt.ro/video-piatra-neamt-o-persoana-aflata-intr-un-centru-de-carantina-s-a-aruncat-pe-geam

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Marţi, 24 martie 2020
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter