După un divorț cu scandal, am putea asista la o nouă împăcare. Alex Bodi s-a întors în țară pentru Bianca Drăgușanu: ”Noi doi împotriva lumii”

Publicat pe

Alex Bodi vrea cu orice preț să se împace cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul nu mai rezistă fără vedetă de când au divorțat. Nu ar fi de mirare să mai asistăm la încă o împăcare între cei doi.

S-au certat acasă, la notar și la TV, dar acum Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-ar putea împăca. Pe 11 martie, cei doi semnau actele de divorț, iar fiecare o lua pe drumul său, teoretic. Practic, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers la TV și au făcut dezvăluiri neașteptate presei.

Alex Bodi a umilit-o public, a bătut-o și a spus despre Bianca Drăgușanu că nu este o mamă bună, iar acum… o vrea înapoi. Afaceristul a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu ei, mai veche, cu mesajul: 'Noi doi împotriva lumii. Dragostea vieții mele'.

Acum rămâne de văzut dacă vedeta își va ierta fostul soț și vor forma din nou un cuplu.

Alex Bodi s-a întors aseară în România de la Londra. Afaceristul a declarat că va veni de urgență în țară la primul semn de împăcare dat de Bianca Drăgușanu. După câteva cumpărături de la supermarket, Alex Bodi s-a dus acasă, unde probabil va sta în carantină, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi. După divorț, cei doi au făcut scandal în parcarea unui mall din București

FOTO: Instagram

După un divorț cu scandal, am putea asista la o nouă împăcare. Alex Bodi s-a întors în țară pentru Bianca Drăgușanu: 'Noi doi împotriva lumii'După un divorț cu scandal, am putea asista la o nouă împăcare. Alex Bodi s-a întors în țară pentru Bianca Drăgușanu: 'Noi doi împotriva lumii'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter