Cine este Iulia Șapcaliu de la "Mireasa". Mama sa a convins-o să participe la emisiune

Publicat pe

Iulia Șapcaliu s-a lăsat convinsă de mamă să se înscrie la „Mireasa”, emisiunea difuzată pe Antena 1, a cărei gazdă este Diana Dumitrescu.

Iulia Șapcaliu are 23 de ani și vine din Ploiești. În prezent, urmează cursurile de master ale Universității Politehnice.

Tânăra și mama sa au o relație specială. Mai mult, chiar mama sa a fost cea care a convins-o să participe la castingul pentru show-ul Mireasa.

Citește și: Cine este Narcisa Pruteanu de la „Mireasa”.Are 28 de ani și pune mare preț pe sinceritate

Iulia și-a păstrat spiritul ludic și îi place să fie copilăroasă, desigur în momentele în care situația îi permite.

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Citește și: Cine este Alina Dîscă de la „Mireasa”.Are 28 de ani și caută un bărbat matur

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la „Mireasa”.A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter