Cine este Narcisa Pruteanu de la "Mireasa". Are 28 de ani și pune mare preț pe sinceritate

Publicat pe

Narcisa Pruteanu s-a înscris la „Mireasa”, emisiunea difuzată pe Antena 1, cu gândul că își va găsi jumătatea alături de care să își întemeieze o familie.

Narcisa Pruteanu are 28 de ani. Locuiește în Cluj, dar este din Bârlad.

Citește și: Cine este Roberta Ilie de la „Mireasa”.Nu a avut nicio relație serioasă până acum, dar este pregătită de căsătorie

Iubește foarte mult copiii și are doi nepoți pentru care ar face orice.

Tânăra pune foarte mare preț pe sinceritate, chiar dacă maniera directă în care se exprimă poate înclina situația în detrimentul ei. A intrat în casa Mireasa, convinsă că își va găsi jumătatea, pentru că pot să cunosc mult mai bine o persoană în contextul în care trăim în aceeași casă 24 de ore din 7'.

Citește și: Cine este Alina Dîscă de la „Mireasa”.Are 28 de ani și caută un bărbat matur

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Citește și: Cine este Ciprian Vlad de la „Mireasa’. Vine însoțit de mama sa, care s-a întors din Italia / GALERIE FOTO

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Ionuț Raicu de la „Mireasa”.S-a întors din Franța din pricina unor probleme medicale/ GALERIE FOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter