Cine este Ciprian Vlad de la "Mireasa". Vine însoțit de mama sa, care s-a întors din Italia / GALERIE FOTO

Publicat pe

Ciprian Vlad s-a înscris la emisiunea „Mireasa” alături de mama sa. Se află în căutarea sufletului pereche și speră să găsească în cadrul emisiunii femeia ideală pentru el.

Cine este Ciprian Vlad de la "Mireasa". Vine însoțit de mama sa, care s-a întors din Italia / GALERIE FOTOCine este Ciprian Vlad de la "Mireasa". Vine însoțit de mama sa, care s-a întors din Italia / GALERIE FOTO

Ciprian Vlad, în vârstă de 35 de ani, este din Făgăraș. El a manageriat până de curând un club din orașul său, unde a fost barman, PR, administrator, bodyguard, însă intenționează să pună pe picioare o afacere care să îi asigure stabilitate financiare.

Susține că i-ar fi plăcut să devină pilot de motociclism, întrucât îi place adrenalina și viteza foarte mult. Se caracterizează ca fiind rebel, însă acum este hotărât să se așeze la casa lui.

Concurentul intră în casa Mireasa plin de speranță că aici își va găsi sufletul pereche, o parteneră care să își dorească să clădească, alături de el, o familie frumoasă.

Citește și: Cine este Armando Rădulescu de la „Mireasa”. A suferit o mare dezamăgire în dragoste și nu vrea să repete experiența din trecut/ GALERIE FOTO

El vine însoțit de mama sa, Mihaela Damian, care era stabilită în Italia de 24 de ani. Femeia și-a pus viața personală pe plan secund, pentru a-i fi alături fiului său în cadrul show-ului.

Mihaela este o mamă modernă, o persoană care găsește mereu cuvintele potrivite pentru oricine, mai ales în momentele dificile. Ce pretenții are de la viitoarea noră? Își dorește să găsească în viitoarea sa noră o prietenă apropiată, pentru care fericirea și bunăstarea familiei să fie pe primul loc.

Citește și: Cine este Raluca Purice, de la 'Mireasa'. Tânăra de 21 de ani are o singură pretenție de la bărbatul care îi va cuceri inima

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial „Mireasa', Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Marele premiu de la „Mireasa' este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Alexandra Lincă de la „Mireasa”. Are 22 de ani și face parte dintr-un ansamblu de dansuri populare/ GALERIE FOTO

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă