Cine este Raluca Purice, de la ”Mireasa”. Tânăra de 21 de ani are o singură pretenție de la bărbatul care îi va cuceri inima

Publicat pe

La doar 21 de ani, Raluca Purice de la 'Mireasa' are planuri cât se poate de serioase în ceea ce privește viața personală. Tânăra, o fire liniștită și plăcută, speră ca la show-ul matrimonial de la Antena 1 să-și găsească jumătatea, de la care are o singură așteptare: să o înțeleagă și să o susțină în orice.

Concurentele de la 'Mireasa' au venit cu planuri serioase la emisiune, scopul lor fiind acela de a găsi bărbatul care le va face fericite pe viață. La doar 21 de ani, o vârstă la care alte fete visează mai degrabă la genți și distracție, Raluca Purice speră ca emisiunea 'Mireasa' să o ajute să se așeze la casa ei.

Cine e Raluca Purice de la 'Mireasa'. Are 21 de ani și vrea să se așeze la casa ei

Raluca Purice de la 'Mireasa' este din București și a terminat cursurile unei școli de cosmetică, domeniu pe care îl iubește și în care își dorește să construiască o carieră. Blondina se declară o fire liniștită, ce se face ușor plăcută de cei din jur.

Dorința cea mare a Ralucăi este ca, prin intermediul 'Mireasa' să-și găsească sufletul-pereche, cu care să întemeieze o familie și care să o înteleagă și să o susțină întru totul.

Foto: Antena 1

Citește și: Cine este Andra Nicolin, concurenta de la „Mireasa”. Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Nu rata nici: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter