Cine este Andra Nicolin, concurenta de la "Mireasa". Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Publicat pe

Andra Nicolin este concurentă la „Mireasa”, noua emisiune difuzată pe Antena 1, a cărei gazdă este Diana Dumitrescu.

Cine este Andra Nicolin, concurenta de la "Mireasa". Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTOCine este Andra Nicolin, concurenta de la "Mireasa". Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Emisiunea „Mireasa” a început sâmbătă, 21 martie pe Antena 1. Toată lumea își dorește să afle cât mai multe lucruri despre concurenții, pe care îi vor descoperi pas cu pas, pe parcursul emisiunii. Deocamdată vă împărtășim ce știm până acum despre Andra Nicolin, pe care o vom vedea tot mai des pe micul ecran.

Citește și: Cine este Alexa Trăilă, de la emisiunea „Mireasa'.Are 22 de ani și este nail artist|GALERIE FOTO

Andra Nicolin are 33 de ani și este din Craiova. Tânăra, care a venit plină de speranță în casa „Mireasa”, este cu zâmbetul pe buze, în majoritatea cazurilor și încearcă din răsputeri să își mențină optimismul, calmul și buna dispoziție, indiferent de circumstanțe.

Citește și: Diana Dumitrescu prezintă emisiunea 'Mireasa' de la Antena 1:'Este ceva nou pentru mine'

Andra Nicolin de la „Mireasa” este vegetariană. Totodată, ea este pasionată de gastronomie, iar una dintre cele mai arzătoare dorințe ar fi să-și deschidă un restaurant în orașul său, Craiova.

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebok, Instagram

Citește și: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1.La ce emisiune a mai participat, în trecut

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter