Cine e Lică de la Mireasa. Concurentul a suferit o mare decepție sentimentală în trecut

Publicat pe

Lică vine la Mireasa cu scopul clar de a-și găsi aleasa. Bărbatul de 32 de ani participă la emisiune împreună cu mama lui și speră ca de data asta să aibă noroc în amor. Vasile Turnău a suferit o mare decepție sentimentală în trecut, când, în pragul nunții, toate planurile de căsătorie au fost anulate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Show-ul matrimonial Mireasa a adunat laolaltă tineri care speră să-și găsească prin intermediul emisiunii de la Antena 1 jumătate. Printre ei, și Vasilă Turnău, zis Lică, un bărbat de 32 de ani din București, care adoră să gătească și, judecând după fotografiile din socia media, adoră să iasă în cluburi în weekend.

Cine e Lică de la Mireasa. Tânărul de 32 de ani a avut o experiență amoroasă nefericită

Alintat de prieteni Lică, acesta participă la emisiunea Mireasa împreună cu mama lui, Mioara Turnău. Doamna Mioara este o soție iubitoare, mamă împlinită, și speră să fie și o soacră bună, pentru o noră care să facă familie frumoasă cu fiul său. Dorința mamei este cu atât mai mare cu cât Vasile a suferit în trecut o decepție amoroasă, toate visurile sale de a întemeia o familie fiind spulberate în pragul căsătoriei. Bărbatul a avut o relație extrem de serioasă, ce părea că duce spre mariaj, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit.

Pentru a-l ajuta pe Lică să facă o alegere mai bună în ceea ce privește persoana care îi va fi alături pentru tot restul vieții, mama sa – Mioara Turnău, participă împreună cu el la show-ul Mireasa.

Lică participă la Mireasa cu scopul de a-și găsi viitoarea soție aici, are de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi.

Cine e Lică de la Mireasa. Concurentul a suferit o mare decepție sentimentală în trecutCine e Lică de la Mireasa. Concurentul a suferit o mare decepție sentimentală în trecut

Foto: PR, Facebook

Citește și: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter