Cine este Alexandra Lincă de la Mireasa. Are 22 de ani și face parte dintr-un ansamblu de dansuri populare/ GALERIE FOTO

Publicat pe

Alexandra Lincă a intrat încrezătoare la emisiunea Mireasa, difuzată pe Antena 1, că își va întâlni sufletul pereche.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Mireasa' a început sâmbătă, 21 martie pe Antena 1. Și cum se știu atât de puține despre concurenți, telespectatorii doresc să afle cine cât mai multe lucruri despre ei. De data aceasta vă împărtășim ce știm despre Alexandra Lincă, tânăra care a pătruns în casele noastre odată cu reality showul matrimonial.

Citește și: Cine este Andra Nicolin, concurenta de la „Mireasa”.Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Alexandra Lincă are 22 de ani și este din Craiova. Este pasionată de dans, motiv pentru care a decis să se alăture unui ansamblu folcloric de dansuri populare din comunitatea în care locuiește.

Cine este Alexandra Lincă de la Mireasa. Are 22 de ani și face parte dintr-un ansamblu de dansuri populare/ GALERIE FOTOCine este Alexandra Lincă de la Mireasa. Are 22 de ani și face parte dintr-un ansamblu de dansuri populare/ GALERIE FOTO

Alexandra a intrat încrezătoare în forțele proprii în casa „Mireasa' și își dorește să-și găsească sufletul pereche care să o alinte constant.

Citește și: Cine este Cătălina Ruja, de la „Mireasa'.Are 19 ani și este cea mai tânără concurentă/ GALERIE FOTO

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1.La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter