Cine este Roberta Ilie de la "Mireasa". Nu a avut nicio relație serioasă până acum, dar este pregătită de căsătorie/ GALERIE FOTO

Publicat pe

Roberta Ilie este una dintre tinerele care s-a înscris la emisiunea „Mireasa' pentru a găsi un partener alături de care să își întemeieze o familie.

Cine este Roberta Ilie de la "Mireasa". Nu a avut nicio relație serioasă până acum, dar este pregătită de căsătorie/ GALERIE FOTOCine este Roberta Ilie de la "Mireasa". Nu a avut nicio relație serioasă până acum, dar este pregătită de căsătorie/ GALERIE FOTO

În vârstă de 20 de ani, Roberta Ilie este din Ilfov și, în prezent, urmează cursurile Facultății de Jurnalism.

Citește și: Cine este Alina Dîscă de la „Mireasa”.Are 28 de ani și caută un bărbat matur

Tănăra nu a avut până acum nicio relație serioasă, dar este pregătită să se căsătorească, motiv pentru care a și decis să intre în casa Mireasa. Pozitivă, și cu speranță în suflet, ea caută un partener alături de care să poată clădi o relație care să dureze toată viața.

Citește și:Cine este Andra Nicolin, concurenta de la „Mireasa”. Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Are o personalitate volubilă, este puternică și nu dă niciodată înapoi în momentele în care trebui să înfrunte situații delicate sau dificile.

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Citește și: Cine este Ciprian Vlad de la „Mireasa'. Vine însoțit de mama sa, care s-a întors din Italia / GALERIE FOTO

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1.La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter