Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa. Cum a fost la ziua Isabelei

Publicat pe

Isabela, fetiţa oanei Roman şi a lui Marius Elisei, a împlinit ieri 3 ani, iar părinţii ei i-au organizat o petrecere la un loc de joacă.

 

Micuţa a avut mulţi invitaţi şi a fost îmbrăcată într-un costum de Elsa, personajul său preferat. De altfel, şi tortul Isabelei a respectat aceeaşi tematică, având un decor inspirat din animaţia „Frozen'.

 

La petrecere au venit gemenele lui Mihai Morar, fetiţele lui Pepe şi colegii de grădiniţa ai Isabelei, cu toţii distrându-se timp de câteva ore.

 

Extrem de fericită şi emoţionată, Oana Roman i-a făcut fetiţei ei cea mai frumoasă urare: „LA MULTI ANI copil minunat! Ești minunea mea, ești tot ce am mai scump pe lume! Ți a daruit Dumnezeu tot! Ești perfecțiune, ești bunătate, ești grație, ești inteligenta , cumințenie și bunătate. Ești iubire! Ne luminezi fiecare zi , și datorita ție am putere sa fac imposibilul! Sa ai viata lunga și frumoasă, sa fii sănătoasă și fericita, și sa ai noroc! Te iubesc infinit!

 

Foto: Facebook

 

Citeste si:

 

Oana Roman sufera enorm din cauza tatalui ei

 

Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa. Cum a fost la ziua IsabeleiOana Roman şi-a sărbătorit fetiţa. Cum a fost la ziua Isabelei

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter