Oana Roman suferă enorm din cauza tatălui ei! „Oare el se gândește câtă durere e în sufletul meu?”

Publicat pe

Durerea Oanei Roman este fără de margini. Dacă pe plan personal și-a rezolvat problemele cu soțul ei, după ce au fost la un pas de divorț, problemele legate de tatăl ei încă persistă.

 

Politica, spune Oana, a fost întotdeauna pe primul loc în viața lui Petre Roman, iar acesta și-a neglijat mai tot timpul familia, lucru care a făcut-o pe vedetă să sufere enorm.

 

Nu pot să mă fac că nu există. E înfiorător să știu că el e și defapt nu e.', a declarat Oana în platoul Xtra Night Show.

 

Chiar dacă relația dintre cei doi nu este una frumoasă, fostul premier își vizitează nepoata, pe Izabela, însă nu discută cu fiica sa despre problemele din familia lor. „Există un punct din care nu mai putem comunica.'

 

Deși parlamentarul are un băiețel cu actuala soție, Silvia Chifiriuc, nu l-a dus niciodată să o cunoască pe nepoata sa. Ba mai mult, se pare că, totuși, Izabela, fiica Oanei, știe cine este cel mic din poze. Văzând o imagine de la botez în care apărea și Petre Roman, întrebată cine este în fotografie, micuța a spus că este tataie cu băiatul lui, lucru ce a șocat-o pe vedetă.

 

Oana Roman i-a transmis și un mesaj tatălui ei: „Vreau să înțeleagă că eu îl iubesc!'

 

Durerea din sufletul vedetei este mult prea mare, mai ales că ea și-a dorit o mare parte din viață să nu îl dezamăgească pe fostul premier și să se ridice la nivelul lui. Cea mai fericită, spune ea, a fost de Revelion, când tatăl ei i-a vorbit la telefon ca atunci când era mică.

 

Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei, iar cei doi au împreună o fetiță, pe Izabela.

 

Alexandra Popescu

 

Citeste si:

 

Oana Roman da o adevarata lectie de atitudine

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter