Primul record pentru Beyonce de când a dat de veste că este însărcinată! Ce a făcut vedeta în primele ore de la marele anunț

Publicat pe

Vestea că Beyonce este însărcinată nu numai că a luat pe toată lumea prin surprindere, dar a stabilit și un nou record pe Instagram.

 

Cântareața, care a anunțat miercuri că așteaptă gemeni cu soțul ei Jay Z, a strâns în 15 ore peste 7,5 milioane de like-uri și 372 000 de commenturi la poza cu burtica de gravidă postată pe rețeaua de socializare.

Ba chiar, în doar o oră aceasta strânsese deja 2,4 milioane de like-uri și 166 000 de commenturi prin care fanii o felicită pentru că va deveni mămică pentru a doua oară.

 

Beyonce doboară astfel recordul stabilit de Selena Gomez cu o fotografie postată pe Instagram în care apare bând Coca-Cola cu descrierea „Youre the Spark' inscripționată pe sticlă. Selena a strâns la acea poză 6,3 milioane de aprecieri din luna iunie până acum.

Nici pe Twitter nu stă rău Qeen Bey. În doar 45 de minute de la anunțul despre sarcină, au fost postate peste jumătate de milion de tweeturi despre vestea bebelușilor. Potrivit platformei, în primele 15 minute s-au postat 17 000 de tweeturi pe minut.

 

Alexandra Popescu

Citeste si:

Beyonce este insarcinata cu gemeni

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter