Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu. A publicat-o de ziua Doinei Levintza

Publicat pe

Oana Sârbu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a jucat alături de Ștefan Bănică în filmul Liceenii. Actrița a fost căsătorită cu Virgil Popescu, iar nunta a avut loc în 1989. Oana Sârbu a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, iar recent a postat o imagine rară de la cununia cu fostul soț. Ce legătură existe între ea și Doina Levintza, celebrul designer de modă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Sârbu a îmbrăcat rochia de mireasă în 1989, când și-a unit destinele cu Virgil Popescu. La acea vreme, actrița a purtat o rochie creată de Doina Levintza, care a împlinit pe 10 aprilie 83 de ani. Cu această ocazie, Oana Sârbu a postat o imagine de la nunta ei.

Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu. A publicat-o de ziua Doinei LevintzaOana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu. A publicat-o de ziua Doinei Levintza

Oana Sârbu avea doar 21 de ani când s-a măritat , iar dragostea dintre ea și Virgil Popescu a fost una extrem de frumoasă. Cei doi au divorțat după patru ani, actrița declarând că diferența de vârstă dintre ei a intervenit în relația lor.

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței.A făcut imaginile publice

Citește și: În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii”:„Este la fel de șarmant'

Citește și: CRBL și-a schimbat strategia la Survivor:”Mi-a fost dor de toți și…”

Citește și: Cine sunt frații Tate. Tristan și Andrew, colecționarii de ceasuri și bolizi de lux, „magnet' pentru femeile sexy

Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu

Oana Sârbu în vârstă de 53 de ani a făcut publică o imagine de la nunta cu Virgil Popescu. În 1989, actrița s-a căsătorit cu Virgil Popescu, iar în ziua nunții a purtat o rochie creată de Doina Levintza. Pe 10 aprilie, creatoarea de modă a împlinit 83 de ani, iar cu această ocazie Oana Sârbu a postat o imagine rară de la eveniment.

Imaginea îi înfățișează pe Oana Sârbu și Virgil Popescu în fața Stării Civile.Actrița ține în mâini un buchet de flori, în timp ce zâmbea alături de soțul ei. Vedeta a purtat o rochie cu volane ce îi punea talia în evidență.

„Mai am câteva piese faine adunate, unicat! Doamna Levintza și Dan Coma au creații desăvârșite, unice în lumea asta! Mândra să v-arăt zilele următoare câteva piese care m-au îmbrăcat în filmări importante ale carierei mele, în TV, spectacole de muzică, premiere, cabaret. Trecerea prin timp de o valoare neprețuită…Bucurie că am cunoscut oameni superbi în viața asta', este o parte din mesajul publicat de Oana Sârbu pe Instagram. 

Oana Sârbu a divorțat de Virgil Popescu

Oana Sârbu avea doar 21 de ani când s-a căsătorit cu Virgil Popescu. Între cei doi era o diferență de 13 ani, iar acest lucru și-a spus cuvântul. După patru ani de la nuntă, Oana și Virgil au divorțat. Chiar și așa, dragostea dintre ei s-a transformat într-o prietenie care există și în ziua de astăzi. Deși au divorțat, cei doi au rămas prieteni de suflet, dar și colaboratori pe plan profesional.

Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur, povestea Oana într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.

Oana Sârbu, despre relația de prieteni cu fostul soț

Oana Sârbu și Virgil Popescu au decis să meargă pe drumuri separate pe plan personal, dar au continuat să colaboreze pe plan profesional. Actrița l-a numit pe fostul ei soț „muzicianul ei preferat'.

Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare. Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc și pe cei de care trebuie să am grijă din familia mea, de tata în mod deosebit, a fost așa o altfel de prioritate anul trecut, de fapt, în ultimii 2, 3 ani’a spus Oana la Vorbește Lumea.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter