Oana și Catinca Roman, pe cale să piardă vila din Sinaia, moștenită de la mătușa lor. Ce a decis instanța

Publicat pe

Nici bine nu s-au bucurat că mătușa lor le-a lăsat o vilă în Sinaia, prin testament, că Oana și Catinca Roman sunt pe cale să piardă imobilul. Sora Mioarei Roman, care a murit în 2017, a lăsat, prin testament, o vilă situată în orașul Sinaia, ce urma să revină Catincăi și Oanei Roman, deoarece mătușa lor nu avea urmași.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Catinca și Oana Roman au primit o lovitură teribilă în dosarul în care Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a revendicat vila din Sinaia lăsată moștenire de sora Mioarei Roman, printr-un testament semnat cu un an înainte de a muri. Fetele Mioarei Roman și-au cerut drepturile în instanță și au pierdut.

Oana și Catinca Roman, pe cale să piardă vila din Sinaia, moștenită de la mătușa lor. Ce a decis instanțaOana și Catinca Roman, pe cale să piardă vila din Sinaia, moștenită de la mătușa lor. Ce a decis instanța

Oana și Catinca Roman, pe cale să rămână fără vila din Sinaia

Imobilul moștenit de la sora Mioarei Roman este situat în apropiere de Castelul Peleș, iar în prezent în clădire funcționează un local de lux.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA.

Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp.

Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare', este hotărârea care a fost deja atacată de Catinca și Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Citește și: Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea: „I-a plăcut de mine, mi-a…’

Citește și: Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion.Schimbare totală de look, la 7 ani de la divorț

Citește și: Ce reacție a avut Mario Mutu după încheierea procesului dintre părinții săi, pentru pensia alimentară:Niciunul dintre ei nu este ipocrit

Mioara Roman și fetele ei au avut grijă de proprietara vilei până la moartea acesteia

În 2017, sora Mioarei Roman a încetat din viaţă, după ce, mai bine de 10 ani, s-a luptat cu o boală nemiloasă.

Rodica-Lenuţa Georgescu avea 79 de ani, iar întrucât era văduvă şi nu avea copii, Mioara Roman și fiicele sale au avut grijă de aceasta până în ultima clipă.

„Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală.

De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete, fără Oana şi Calina, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut…', spunea Mioara Roman cu puțin timp înainte de moartea surorii ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter