Oana Sîrbu, declarații inedite despre fiul ei. Alexandru e pasionat de muzică de mic

Publicat pe

Oana Sîrbu, actrița care a făcut furori în „liceenii”, are un băiat pe care îl ține departe de ochii presei. Alexandru duce o viață normală și are câteva pasiuni. Pentru prima oară, Oana Sîrbu a dezvăluit cât este de mândru de el. 

Alexandru este în clasa a-III-a și pe zi ce trece își uimește mama. Îi place la școală, dar uneori nu se descurcă la teme. Cu toții știm că pentru ei este dificilă trecerea de la grădiniță la școală. El se bazează pe ajutorul mamei.

„Îl ajut mai mult la materiile umaniste. Fac cu el la limba română. E foarte dificil, materia avansează rapid și dacă nu învață în fiecare zi ce se predă la școală, se aglomerează. Trebuie să-i verificăm, să le fim alături. Nu ne putem baza doar pe școală. El nu e la after school, dar rămâne câteva ore după la școală, unde-și face temele. Eu îl verific acasă la engleză, la gramatică. Facem și la muzică. La matematică nu mă pricep, dar are pe cineva care-l ajută', a spus ea pentru Libertatea. 

Oana Sîrbu și-a dat fiul și la cursuri de muzică, dar nu crede că Alexandru își va face o meseria din asta: „El face pian și muzică extrașcolar, în mod profesionist, la Liceul George Enescu. Are ureche muzicală, aptitudini. De aceea l-am dat la pian, îl chinuiesc puțin cu studiul zilnic, dar nu cred că va face meseria asta. E la alegerea lui să facă tot ce-i va plăcea'. 

Oana Sîrbu se înțelege de minune cu fiul lui Ștefan Bănică

La liceu face furori printre tinere, a obţinut chiar şi titlul de Mister Boboc în clasa a IX-a. El nu a reuşit numai asta. Colega şi buna prietenă a tatălui său, Oana Sîrbu, alături de care Ştefan Bănică a jucat în filmul „Liceenii', i-a făcut o adevărată declaraţie în mediul online printr-o melodie. „Eşti asa frumos!' este titlul piesei. Se pare că cei doi sunt foarte buni prieteni, se urmăresc pe Facebook şi de ce nu, artista îi oferă sfaturi adolescentului aflat la început de drum.

Ştefan Bănică a preferat de multe ori să îşi ţină viaţa de familie departe de ochii curioşilor. Cu toate acestea, şi-a scos fiul la evenimente publice sau la concerte. Ultimul la care au mers împreună este anul acesta, la Media Music Awards. Ambii au purtat haine elegante, au atras toate privirile.

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter