Octavia Geamănu a dezvăluit sexul bebeluşului său

Publicat pe

La sfârşitul lunii noiembrie, posibil chiar de Sfântul Andrei, Octavia Geamănu va aduce pe lume primul său copil. Vedeta care s-a căsătorit vara trecută cu Marian Ionescu (Directia 5) a dezvăluit acum pe blog-ul său că poartă în pântece un băieţel, aşa cum a visat, pe care îl va chema Andrei.

 

„Am aflat ca vom avea un baietel in urma cu ceva timp. Andrei, carevasazica. Exact asa cum am visat cu un an inainte sa raman insarcinata. Se va naste in preajma zilei Sfantului Andrei, posibil chiar atunci. De-abia astept sa vina… dar sa nu se grabeasca.'

 

Între timp, bebeluşul îşi ţine trează mămica pe timpul nopţii, iar aceasta îşi petrece timpul vizitând site-uri de haine. Octavia marturiseşte că este în căutarea de rochiţe, deoarece hainele sale mărimea XS nu o mai încap, ea luând în prima parte a sarcinii 3 kilograme.

 

Şi deşi  sarcina a fost una uşoară la început, pe parcurs au apărut unele probleme, motiv pentru care Octavia lipseşte de la serviciu. Din fericire, sarcina decurge acum bine, Octavia fiind optimistă că aşa va fi şi de acum înainte.

 

Foto: Facebook

 

Octavia Geamănu a dezvăluit sexul bebeluşului săuOctavia Geamănu a dezvăluit sexul bebeluşului său
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter