Octavia Geamănu a intrat în concediu de maternitate

Publicat pe

Însărcinată cu primul ei copil, Octavia Geamănu nu va mai prezenta Observatorul, vedeta anunţând că intră în concediu de maternitate.

 

În vârstă de 32 de ani, Octavia va aduce pe lume un băieţel, al cărui tată este Marian Ionescu de la Direcţia 5, cu care frumoasa prezentatoare este căsătorită din 2015.

 

Este pentru prima dată când Octavia va lipsi de pe sticlă mai mult de 10 zile, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 6 ani.

 

„Cand eram reporter si aveam cate-o zi libera, ma intrebam: Ce fac oamenii in timpul liber? Obisnuita fiind sa muncesc din greu, sa demonstrez ca vreau si pot, preferam sa imi petrec mai tot timpul in redactie sau pe teren. Nu gaseam ca ar fi altceva mai important. Asa ca atunci cand in cele din urma aveam o zi libera, nu prea stiam ce sa fac cu ea si cautam subiecte pentru ziua urmatoare.', a povestit ea pe blog-ul său.

 

„Acum e pentru prima data cand voi lipsi mai mult de 10 zile. Nu spun ca ma pregatesc pentru cea mai frumoasa meserie, asa cum spun multe femei, cea de viitoare mama. Asta face pate din tine. Eu m-am nascut sa fiu intr-o zi mama. Si de-abia astept sa vina luna noiembrie. Dar, deja, nu-mi mai fac eu programul si nu mai aleg eu. Daca era asa, ne-am mai fi vazut o perioada.'

 

Octavia Geamănu a intrat în concediu de maternitateOctavia Geamănu a intrat în concediu de maternitate

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter