Sofia Vergara – Actriţa de televiziune cel mai bine plătită

Publicat pe

Pentru al 5-lea an consecutiv, Sofia Vergara este actriţa de televiziune cel mai bine platită, conform unui clasament stabilit de revista Forbes.

 

sofia-vergara

 

Actriţa din „Modern Family' a câstigat anul trecut 43 de milioane de dolari, bani obţinuţi atât datorită acestui serial de comedie cât şi din contractele de publicitate.

 

Actriţa în vârstă de 44 de ani este urmată în acest top de Kaley Cuoco, interpreta lui Penny din serialul „The Big Bang Theory', cea care a câştigat 24,5 milioane de dolari.

 

La 37 de ani, Mindy Kaling, vedeta serialului „The Mindy Project', a reuşit să îşi sporească averea anul trecut cu 15 milioane de dolari.

 

Pe următoarele poziţii ale topului se află: Ellen Pompeo („Grey’s Anatomy”) şi Mariska Hargitay („New York Unité Spéciale”), cu 14,5 milioane de dolari.

 

Urmează în clasament Kerry Washington („Scandal”), cu 13,5 milioane de dolari şi Stana Katic, cu 12 milioane de dolari.

 

Pe locul al 8-lea o regăsim pe Priyanka Chopra, care a reuşit să intre pentru prima dată în primele 10 actriţe de televiziune cel mai bine plătite. Rolul care a propulsat-o a fost cel din serialul „Quantico”.

 

Julianna Margulies („The Good wife”) a câştigat 10,5 milioane de dolari şi este pe locul 9, iar Top 10 este încheiat de o actriţă din „Modern Family', Julie Bowen, colega de platou a Sofiei Vergara câştigând anul trecut 10 milioane de dolari.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter