De ce nu își dorește Octavia Geamănu să devină mamă pentru a doua oară: "Indiferent cât de puternic ești..."

Publicat pe

De ce nu își dorește Octavia Geamănu să devină mamă pentru a doua oară. Octavina Geamănu are o familie extrem de frumoasă alături de Marian Ionescu. Cei doi îndrăgostiți au împreună un băiețel superb, în vârstă de 5 ani. Mulți au fost curioși să afle dacă prezentatoarea mai are de gând să devină mamă pentru a doua oară, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Iată ce spune vedeta TV !

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. O vedeam în cadrul  „Observatorului de Weekend”, dar și în diferite proiecte de televiziune. Pe lângă cariera impresionantă, vedeta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Ionescu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil în anul 2015, iar nunta au avut-o în 2020.

De ce nu își dorește Octavia Geamănu să devină mamă pentru a doua oară: "Indiferent cât de puternic ești..."De ce nu își dorește Octavia Geamănu să devină mamă pentru a doua oară: "Indiferent cât de puternic ești..."

În urmă cu aproape șase ani, Octavia Geamănu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care îi face viața mult mai frumoasă. Însă, frumoasa prezentatoare a luat pe toată lumea prin surprindere când a mărturisit că nu-și dorește să devină mamă a doua oară. Iată care este motivul principal!

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea

Citește și: Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă și va ajunge la spital: „Trebuie să fac o ecografie

Citește și: CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie:„Am avut discuții despre divorț’/ EXCLUSIV

De ce nu își dorește Octavia Geamănu să devină mamă pentru a doua oară

Recent, în cadrul unui interviu, Octavia Geamănu a povestit că perioada sarcinii a fost una destul de dificilă pentru ea. A fost nevoită să își facă nu mai puțin de 200 de injecții și să petreacă mult timp în pat. Ba chiar mai mult, a fost dărâmată și din punct de vedere emoțional, se tot temea că o să piardă sarcina în orice secundă.

Astfel, acesta este unul dintre motivele principale pentru care nu-și mai dorește să devină mamă a doua oară, să nu mai treacă prin aceeași experiență.

Am avut genul de sarcină cu care se confruntă foarte multe femei, e ceva foarte frecvent, dar pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina. Și chiar nu mai vreau să trec prin perioada aceea. Mă mir că am rămas zdravănă la cap și că nu am avut vreo depresie, că depresia nu alege, e la colț, indiferent cât de puternic ești, o dată te lovește', a declarat Octavia Geamănu.

Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor

Vedeta a povestit recent că și-ar dori să existe mai multă comunicare, așa cum se întâmplă deja în relația altor copii cu părinții lor, Andrei fiind destul de secretos.

„E selectiv și secretos. E în vârful piramidei când vine vorba despre secrete. La întrebarea „Cum ți-a mers la grădiniță?’, doar îmi face din mână semnul că totul a fost ok. Când îl rog să-mi povestească ceva, îmi zice că viața e superbă, sunt fericit, ce să-mi mai spună. Întotdeauna aflu când mergem în vizită sau când ne mai întâlnim cu colegii lui, de la ei.

De la colegii lui am aflat despre primul pupic cu Petra, despre una-alta, dar de la el nu aflu absolut nimic. Chiar de curând l-am întrebat de ce nu avem și noi genul ăsta de comunicare, cum au colegii lui cu părinții, în care să povestească tot, că vreau să știu și eu tot despre el. La care el mi-a zis: „Mami, cum să îți spun eu ție? Dumnezeu când m-a creat mi-a zis să tac’. Deci m-a dat gata, are niște replici mortale’a spus ea.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă