Cum și-a cunoscut artistul Ovi Jacobsen soția, acum 21 de ani: „Pasul a fost curajos, dar și plin de noroc”

Publicat pe

Cum și-a cunoscut artistul Ovi Jacobsen soția, acum 21 de ani. Ovi Cernăuțeanu, pe numele lui real dinainte de căsătorie, este nu doar un cântăreț cunoscut în spațiul public, dar se consideră un om împlinit. Are o familie fericită și trăiește, de mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de Kitty Jacobsen și de cei doi băieți. Soția lui mai are o fată din relația anterioară, pe care artistul o îndrăgește ca pe propriul copil. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ovi Jacobsen este un cântăreț român care s-a stabilit în Norvegia în 1995, dar care s-a reîntors în România alături de familie în anul 2011. El a devenit cunoscut după ce a participat împreună cu Paula Seling la Eurovision în 2010. Cei doi au ajuns până în etapa de finală, unde au ajuns pe locul trei, cu piesa Playing with fire. Mai târziu, în 2014, ambii colaborează, din nou, pentru Eurovision, însă de data asta, ajung în etapa de finală pe locul 12. 

Cum și-a cunoscut artistul Ovi Jacobsen soția, acum 21 de ani: „Pasul a fost curajos, dar și plin de noroc'Cum și-a cunoscut artistul Ovi Jacobsen soția, acum 21 de ani: „Pasul a fost curajos, dar și plin de noroc'

Dacă în plan profesional, Ovi Jacobsen are mare succes, pe plan personal artistul se consideră un om împlinit. Căsnicia lui durează de peste două decenii cu frumoasa lui soție, având împreună doi băieți, dar și o fată din relația anterioară a lui Katty Jacobsen. Secretul căsniciei lor constă în comunicare. Câteodată, spune el, este bine ca, într-o relație, cei doi să lase de la ei, pentru a putea trece peste micile obstacole.

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Citește și: Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă.Cine l-a însoțit pe afacerist

Citește și: Rareș, iubitul Ceraselei, după primul bonfire la Insula Iubirii:”Dacă știam că e așa, nu mai veneam”

Citește și: Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor.Concurenții au fost nevoiți să intervină

Cum și-a cunoscut artistul Ovi Jacobsen soția, acum 21 de ani

Într-un interviu pentru Ego.ro, artistul a povestit cum și-a cunoscut soția și cum și-a dat seama că ea este femeia lângă care vrea să trăiască toată viața. Cântărețul și-a amintit că, atunci când era stabilit în Norvegia, a avut un concert într-o localitate, iar acolo și-a întâlnit jumătatea. La scurt timp însă, a cerut-o de soție. 

„Pasul de a rămâne împreună a fost curajos, dar și plin de noroc. Într-o căsnicie nu știi niciodată, dacă merge bine, este bine. Dar dacă nu, se poate destrăma. Eu nu am dorit să testăm un an, doi sau cinci. Am simțit că avem chimie și multe lucruri în comun. I-am cerut mâna după câteva luni. Mergem pe al 21-lea an de când suntem împreună', a lămurit el. 

Motivul pentru care Ovi Jacobsen a revenit în România 

În perioada 2010-2011, în urma succesului de la Eurovision, Ovi Jacobsen era prin diverse turnee atât în România, cât și în străinătate. Soția lui însă este cea care a venit cu ideea de a se stabili din Norvegia în România, să vadă cum este să trăiască aici: „Mi-a spus o vorbă foarte interesantă: când o să avem 60 de ani, o să ne amintim că ai avut succes la un moment dat în România și o să ne întrebăm dacă ar fi fost, dacă nu ar fi fost…. Copiii fiind născuți în Norvegia, ne-am mutat la periferie, în Corbeanca, pentru ca impactul să nu fie așa de mare', a dezvăluit artistul.

Cum se înțelege Ovi Jacobsen cu fiica lui vitregă

Sofia, fata actualei sale soții din fosta relație, avea trei ani când și-a cunoscut tatăl vitreg. Artistul mărturisește că are o glumă pe care o spune mereu. Anume, nu știe de cine s-a îndrăgostit mai mult, dacă de soția lui sau de fetița lor. Cei doi au o relație specială și se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

„Ea a rămas în Norvegia. În vremea respectivă (n.r. când s-a mutat în România) încă trăia tatăl ei biologic. Totuși, avem o relație specială. Ea este cadru medical și locuiește în orașul din care am plecat noi când ne-am mutat din Norvegia. De asemenea, a devenit și un sprijin foarte mare atunci când, în urmă cu trei ani, am luat decizia de a-l trimite pe băiatul cel mare acolo. Ea și-a luat rolul de soră mai mare în serios, ceea ce a contat foarte mult. Cred că tot ceea ce am investit ca tată adoptiv la început s-a întors', a mai continuat cântărețul pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă