Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au sărbătorit 2 ani de căsătorie

Publicat pe

La începutul acestei luni, după o pauză destul de mare, Octavia Geamănu a plecat din nou în turneu cu Direcţia 5, trupa în care cântă soţul ei, Marian Ionescu.

 

Mămica unui băieţel de doar câteva luni, Octavia a avut un motiv putenic pentru care a ales să se despartă puţin de bebeluşul ei: aniversarea a 2 ani de căsătorie. Octavia Geamănu şi Marian Ionescu sunt impreuna de peste 7 ani, iar in 2015 s-au casatorit la Galaţi. Anul acesta au ales să sărbătorească tot in oraşul în care şi-au unit destinele.

 

„Love of my life' (Dragostea vieţii mele) a fost mesajul Octaviei care a însoţit o fotografie în care cei doi soţi stau îmbrăţişaţi şi privesc spre Dunăre.

 

La sfârşitul anului trecut, Octavia a adus pe lume primul copil al cuplului, un băieţel pe nume Andrei, care a împlinit 2 luni în ianuarie. „2 luni de când ne vedem, ne pupăm, ne îmbrăţişăm, râdem şi ne bucurăm de viaţa ce ne-a fost data împreună', a scris prezentatoarea TV pe pagina sa Facebook.

 

Florentina Liutic

Citeste si:

 

Octavia Geamanu a nascut un baietel de nota 10

Octavia Geamanu s-a casatorit cu Marian Ionescu

 

 

 

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au sărbătorit 2 ani de căsătorieOctavia Geamănu şi Marian Ionescu au sărbătorit 2 ani de căsătorie

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter