Olguța Berbec este însărcinată pentru a doua oară. Interpreta de muzică populară a postat prima fotografie cu burtica

Publicat pe

Olguța Berbec e în culmea fericirii. Interpreta de muzică populară este însărcinată și va naște al doilea copil. Artista nu își mai încape în piele de fericire și a împărtățit cu fanii prima fotografie cu burtica de gravidă. Chiar dacă este pentru a doua oară când este însărcinată, vedeta este la fel de fericită ca atunci când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mesaj de la Vlăduța Lupău, prietena ei

Desigur că fanii au reacționat imediat la postarea Olguței și s-au întrecut unii pe ceilalți în urări care mai de care mai frumoase și pline de gânduri bune și sincere. Printre ei se numără și Vlăduța Lupău, buna prietenă a interpretei de muzică populară, care a lăsat un mesaj plin de emoție pentru fericita mămică.

'Toată dragostea ❤️ spre voi!/ Ce bucurie! Sarcină ușoară!♥️/ Ce fericire e la voi în familie! Să fiți sănătoși toti 4! 😍❤😘/ Felicitări! ❤️ Sarcină ușoară!/ Doamne, nu cred, chiar ma gândeam la asta, va ador!! 😍',iar lista poate continua la nesfârșit.

Olguța Berbec este însărcinată pentru a doua oară.  Interpreta de muzică populară a postat prima fotografie cu burticaOlguța Berbec este însărcinată pentru a doua oară.  Interpreta de muzică populară a postat prima fotografie cu burtica

Olguța Berbec este căsătorită cu Remus Novac

Olguța Berbec este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani, alături de Remus Novac, soțul său.

Vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că a avut marii emoții în ziua nunții, însă, a fost cea mai fericită. Unde mai puneți că a avut o petrecere cu peste 100 de invitați?

Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat', a declarat ea în urmă cu ceva timp.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă