Omar Arnaout s-a căsătorit la moschee, cu iubita sa: "Eu mă simt mândru și mă simt privilegiat de Dumnezeu"

Publicat pe

Omar Arnaout se bucură de un succes imens pe plan profesional, iar pe plan personal se declară împlinit. Artistul a anunțat recent că s-a căsătorit cu iubita sa, Miruna și se declară extrem de fericit. Cântărețul a povestit că și-a unit destiele cu partenera sa într-o Moschee.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 21 de ani, Omar Arnaout este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul se declară extrem de îndrăgostit de soția sa, Miruna. Omar a declarat că este pentru prima dată când iubește cu adevărat, iar acum este fericit că s-a căsătorit.

Omar Arnaout s-a căsătorit la moschee, cu iubita sa: "Eu mă simt mândru și mă simt privilegiat de Dumnezeu"Omar Arnaout s-a căsătorit la moschee, cu iubita sa: "Eu mă simt mândru și mă simt privilegiat de Dumnezeu"

Omar Arnaout și Miruna sunt împreună de mulți ani, iar iubirea lor este puternică. În urmă cu ceva timp, artistul declara că își dorește foarte mult să devină tată. Cântărețul nu se teme deloc de venirea unui copil în viața lor și abia așteaptă să devină o familie mare.

Citește și: Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout.A cerut-o în căsătorie

Citește și: Transformarea fabuloasă a lui Omar Arnaout, copilul-minune de la Next Star.Era un copil plăpând, iar acum este o frumusețe de băiat!

Citește și: Primele imagini cu Laura Giurcanu, la întoarcerea de la Survivor.A fost așteptată cu sarmale și cozonac 

Citește și; Oana Sîrbu, despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii:„Nimeni nu a întrebat de dumnealui, au venit doar…'

Omar Arnaout s-a căsătorit la moschee, cu iubita sa

Omar Arnaout în vârstă de 21 de ani se bucură de un succes imens pe plan profesional, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Omar Arnaout s-a căsătorit cu iubita lui, Miruna, împreună cu care are o relație frumoasă. Cei doi și-au unit destinele la Moschee, având în vedere că artistul este de musulman.

„Noi am făcut cununia religioasă. Eu sunt musulman și în fața lui Dumnezeu noi punem foarte mult preț pe căsătoria la Moschee. Eu pe nevasta mea am luat-o la Moschee. Eu sunt mândru și mă simt privilegiat de Dumnezeu că ne-a oferit dragostea', a spus Omar potrivit fanatik.ro.

Omar Arnatout lucrează cu Alex Velea

Omar Arnaout avea doar 12 ani când a câștigat  „Next Star', iar după câțiva ani avea să devină unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cântărețul a continuat să își urmeze pasiunea în muzică, iar acum lucrează alături de Alex Velea. Cei doi au lansat numeroase melodii impreună, iar Omar a colaborat cu mulți artiști cunoscuți.

Alex Velea scrie pentru mine de doi ani de zile. M-a luat și în echipa lui, ca să scriu și eu alături de el pentru alți oameni. Eu îl iubesc din suflet. E un om care mă ia lângă el și mă lasă să văd ce face. E foarte deschis și ne consideră pe mine și pe colegii mei familia lui. De la el am învățat să rabd foarte mult. E un om care are o răbdare excepțională. Cea mai mare calitate pe care o are este că iubește să facă muzică bună pentru alți oameni. „, a spus Omar Arnaout.

Care este cea mai mare sumă de bani pe care a câștigat-o Omar după un concert

Câștigătorul Next Star a recunoscut că a câștigat sume mari de bani din muzică. Omar Arnaoyut a povestit că a plecat acasă cu 10.000 de euro cash de la un eveniment pe care l-a susținut în Qatar. La acea vreme, artistul avea 16 ani.

„Eu bani mulți n-am făcut din piesele astea. Banii se fac din cântări, că te sună lumea. În total, în cariera mea, cel mai mult am câștigat în Qatar, la 16 ani. S-a nimerit să mă duc într-o țară cu oameni plin de bani și am plecat de acolo cu 10.000 de euro cash', a spus Omar Arnaout.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter