Otilia Bilionera a fost eliminată de la FERMA. Cântăreața a pierdut duelul cu luptătoarea Diana Belbiță

Publicat pe

Otilia Bilionera a fost eliminată de la FERMA. Cântăreața a pierdut duelul cu luptătoarea Diana Belbiță, care a fost tot timpul un concurent de temut în competiția de la Pro TV. Diana Belbiță a bifat primul său duel din FERMA, în timp ce Otilia a mai trecut printr-o confruntare cu Ioana Filimon, însă duelul a fost unul fără eliminare și Bilionera a rămas în concurs, spre bucuria lui Pastramă, încă neîndrăgostit de Brigitte, la vremea aceea.

Otilia Bilionera a fost eliminată de la FERMA. Cântăreața a pierdut duelul cu luptătoarea Diana BelbițăOtilia Bilionera a fost eliminată de la FERMA. Cântăreața a pierdut duelul cu luptătoarea Diana Belbiță

De la începutul Ferma – Un nou început!, Diana Belbiță a fost una dintre cele mai evitate fete la duel. Cu experiența și toate medaliile câștigate, Diana este, într-adevăr, un adversar redutabil pentru oricare altă concurentă din fermă.

Însă Moroșanu a decis că este momentul ca Diana să se confrunte cu una dintre celelalte fete, iar cea aleasă a fost Otilia Bilionera. Înaintea duelului, Diana a spus: Moro nu mă trimite acasă, mă trimite la un război pe care știe că am să-l câștig!' și se pare că luptătorul a știut pe cine pariază.

În Săptămâna Mare, surprizele s-au ținut lanț: Feli a intrat în Fermă, le-a cântat fermierilor cele mai îndrăgite piese și i-a ajutat să uite, pentru o perioadă, de orice alianțe, strategii sau dușmănii. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter