Cum se menține Gina Pistol în formă la 37 de ani. Face multe sacrificii pentru a arăta bine: ”Vârsta e doar un număr”

Publicat pe

Viața ei a fost una în care suișurile și coborâșurile și-au făcut loc deopotrivă, însă Gina Pistol trăiește acum cea mai fericită perioadă din viața ei. Îi merge șnur și-n viața profesională, și-n viața sentimentală, subiecte despre care a vorbit cu maximă sinceritate, în interviul de mai jos. 

La 37 de ani, Gina Pistol are un corp de invidiat și reușește să se mențină în formă. Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit, în revista VIVA! de aprilie, care sunt secretele ei și cum se menține, deși are un program foarte încărcat.

Vârsta este doar un număr, dar trebuie să subliniez că tu parcă arăți din ce în ce mai bine. Împărtășește- ne, te rog, o parte dintre secretele tale. Concret, ce sacrificii faci și care sunt plăcerile tale vinovate?

Într-adevăr, vârsta este doar un număr, eu mă simt mult mai tânără. (râde) Ce am învățat eu în ultima vreme este să fiu mai organizată, că mișcarea este importantă pentru sănătate și psihic și să fiu mai disciplinată cu mesele. M-am bucurat să o întâlnesc pe Carmen Fit, care mă înțelege și când sunt aglomerată în perioada filmărilor. De fiecare dată reluăm antrenamentele, are multă răbdare cu mine și mă motivează să fiu cât mai bună. Eu cred că, dacă vrei cu adevărat, poți obține rezultate foarte bune. Singurul lucru care ne diferențiază este voința. Trebuie să îți dorești cu adevărat.

 

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

Când ai fost ultima oară la un medic estetician și la ce tratamente ai apelat?

După ce m-am întors din India, am fost la o ședință de laser pentru îndepărtarea petelor. Chiar dacă folosesc creme și tot felul de serum-uri pentru ten, eu mă pătez destul de repede de la soare. În Asia Express am petrecut 90% din timp pe teren și nu îmi permiteam să reaplic mereu o cremă cu factor de protecție, în ciuda faptului că trebuia să fac asta dimineața. Deși sunt deschisă la ce apare în acest domeniu de înfrumusețare, am învățat să îmi aleg cu grijă tratamentele pe care vreau să le urmez și oamenii care se pot ocupa cel mai bine de mine.

Citește și: Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice și ce a pățit din cauza multiplelor intervenții

Citește și: Gina Pistol, despre relația cu Smiley și viitorul lor: 'Nu sunt genul care fuge de căsătorie și de copii!'

FOTO: Facebook

Cum se menține Gina Pistol în formă la 37 de ani. Face multe sacrificii pentru a arăta bine: 'Vârsta e doar un număr'Cum se menține Gina Pistol în formă la 37 de ani. Face multe sacrificii pentru a arăta bine: 'Vârsta e doar un număr'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter