Otniela a ajuns fermier șef la Ferma. Cum au sabotat-o ceilalți concurenți

Publicat pe

Otniela și Florin Pastramă au reușit să-i scoată din minți pe toți cei rămași în show. Planurile și strategiile vechilor fermieri au fost date peste cap de cei doi bandiți.

Otniela și Pastramă sunt la cârma fermei, iar cei doi fac jocurile în această săptămână, în timp ce Zmărăndescu și Moroșanu sunt conștienți că unul de-ai lor va pleca acasă la sfârșitul săptămânii, plecare care le asigură banditilor un loc mai aprope de finală și marele premiu de 50.000 mii euro.

Cu toate că Otniela și Pastramă au avut și momente în care s-au certat și s-au trădat unul pe celălalt, plecarea lui Brigitte și gândul că sunt de la început împreună i-a unit și mai tare pe cei doi acum, pe final. Revoltați de faptul că săptămâna aceasta sunt conduși de Otniela, fermierii vor să îi dea o lecție noului fermier șef, sabotând-o prin orice mijloace posibile.

Otniela a ajuns fermier șef la Ferma. Cum au sabotat-o ceilalți concurențiOtniela a ajuns fermier șef la Ferma. Cum au sabotat-o ceilalți concurenți

Ferma – Un nou început! are în frunte un bandit cu rolul de fermier șef

În aceasta seară, de la 21:30, vom afla care vor fi servitorii, dar și pe cine va trimite Otniela la duel.

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter