Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Alex Bodi ar fi încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu | EXCLUSIV

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie singură, iar Alex Bodi se pare că nu suportă gândul că a pierdut-o pe vedetă. Afaceristul ar fi încercat să o răpească pe fosta soție a lui Victor Slav, iar Poliția a intervenit. Cătălin Botezatu a reacționat atunci când a aflat de ceea ce s-a întâmplat.

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu trăiește la intensitate maximă fiecare relație în care este implicată. Niciun bărbat nu o poate uita pe vedetă, iar unii nu știu cum să mai facă să o recucerească.

Cu celebrul designer ne-am întâlnit seara trecută la un eveniment monden și i-a povestit despre ultima pățanie a fostei sale iubite. Cătălin Botezatu chiar s-a amuzat de situație și este de părere că așa este când într-o relație există iubire și pasiune.

'De-ale Biancăi. Unde e iubire, pasiune este și nebunie. Nu e nimic special. Când iubești o femeie poți să faci orice nebunie. Să o răpești, să fugi cu ea în lume, te sinucizi, doamne ferește să nu faceți asta! Recurgi la tot felul de tertipuri pentru a îi demonstra femeii respective că ai nevoie de ea. A venit și Poliția?! Foarte bine! A fost spectacol, a fost show. Glumesc… Asta este viața noastră, a persoanelor publice, iar probabil este firesc să se întâmple și asta. Probabil… zic și eu.', a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Alex Bodi, adevărul despre presupusa răpire

Se pare că afaceristul neagă informațiile apărute în presă și a explicat exact cum a fost situația. Alex Bodi a povestit că Bianca a mers la el în complex să îi ducă niște lucruri, neștiind că el este acolo. Când s-au întâlnit, bărbatul a vrut să vorbească cu ea, dar Bianca Drăgușanu nici nu a vrut să audă, moment în care Alex Bodi a luat-o în brațe și a vrut să o ducă în scara blocului, potrivit spynews.ro.

Un vecin ar fi sunat la Poliție, după ce ar fi auzit-o pe vedetă când zicea, în glumă, să sune la 112. Când echipajul a ajuns la fața locului, Bianca Drăgușanu nu a depus nicio plângere împotriva fostului iubit.

FOTO: Facebook

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Alex Bodi ar fi încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu | EXCLUSIVReacția lui Cătălin Botezatu, după ce Alex Bodi ar fi încercat să o răpească pe Bianca Drăgușanu | EXCLUSIV

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter