Ovidiu Lipan Țăndărică, mărturisiri neașteptate despre viața amoroasă, la 67 de ani: „Sper să îmi găsesc un suflet tânăr”

Publicat pe

Ovidiu Lipan, toboșarul de legendă al trupei Phoenix, a vorbit despre viața la 67 de ani, despre vremurile de pandemie pe care le trăim, dar și despre planurile sale de viitor. Artistul spune că încă își caută sufletul pereche și recunoaște că nu este ușor să găsească o femeie pe placul lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

'Țăndărică' a luat o pauză de la viața tumultoasă, odată cu pandemia de COVID-19. Artistul nu și-a văzut niciodată nepotul născut în Germania, așa că este hotărât să se vaccineze anti-Covid-19, ca să poată merge să îl cunoască.

Cât despre viața în pandemie, Ovidiu Lipan spune că este conștiincios și poartă mască. Spune că lumea trăiește într-o incertitudine totală, însă nu se teme de COVID-19, asta pentru că, e de părere artistul, cu toții îl vom lua la un moment dat.

„Sunt momente în viața fiecăruia în care trebuie să ne resetăm și să tragem concluzii pentru fiecare în parte. Eu, unul, port mască, mă încadrez în ceea ce trebuie să facem cu toții în momentele acestea. Este un virus care poate ataca la fiecare colț de stradă. Este incredibil ce se întâmplă cu omenirea într-o perioadă foarte ambiguă. Lumea trăiește într-o incertitudine totală, sunt și foarte mulți inconștienți care nu poartă mască din principiu. Eu port mască, mă feresc, nu mi-e teamă de Covid, pentru că până a urmă o să luăm cu toții, mai mult sau mai puțin, în diferite stadii', a declarat el pentru Impact.ro.

Totodată, toboșarul spune că este de acord ca artiștii să primească indemnizații pentru a trece cu bine de perioada aceasta, dificilă pentru toată lumea din punct de vedere financiar, și nu numai.

„Vom trece de acest virus. Acum planeta a înghețat, mai ales turismul, cultura, muzică, concerte, tot ce înseamnă bussines-ul ăsta muzical. Sunt de acord ca artiștii să primească indemnizații, să se dea o anumită sumă la fiecare, până trece momentul ăsta greu. Nu știu unde va duce până la urmă incertitudinea asta și spaima asta de viitor ce creează depresii, omenirea pe undeva nu se mai regăsește', a spus el.

Ovidiu Lipan „Țăndărică' vrea să se vaccineze anti-Covid

Artistul a spus că vrea să facă vaccinul anti-COVID, asta pentru că vrea să călătorească cu avionul pentru a își vedea nepotul din Germania.

„Sunt în grupa de risc, vârsta mea biologică nu are însă legătură cu cea spirituală, aici e un decalaj, e o mare problemă în ceea ce mă privește. Eu încă trăiesc între adolescență și maturitate. Am înțeles că vaccinul s-a aprobat în Anglia. Nimic nu e clar în privința vaccinului ăsta, dar s-a ajuns la un stadiu în care trebuie să-l facem. În momentul în care va fi nevoie să călătoresc și nu voi fi lăsat în avion, atunci mă voi vaccina. Cred că asta vor face toți', spune el.

Nu și-a cunoscut până acum nepotelul, însă abia așteaptă să îl vadă, în momentul în care se vor relua zborurile. În ce privește relația cu Alexander, fiul său, Ovidiu Lipan spune că are o relație foarte bună cu el, dar și cu mama lui, de care s-a despărțit.

„Am și un nepoțel, pe care nu am putut să-l strâng în brațe cu pandemia asta. Încă nu am ajuns în Germania, abia aștept să dea drumul să pot să plec să-l văd. Alexander, fiul meu, este foarte bine, toată lumea se ferește de virus și în Germania. Încercăm să ne ridicăm moralul până ne vom acomoda. Lasă sechele groaza asta instalată în mințile oamenilor. Relațiile sunt foarte bune și cu mama lui Alexander, am rămas într-o legătură foarte bună, încerc să creez armonie peste tot'

Ovidiu Lipan „Țăndărică' își caută jumătatea

Recunoaște că a avut o viață amoroasă deloc stabilă, dar își caută acum un suflet care să îi fie aproape și își dorește să mai simtă fiorul iubirii.

Ovidiu Lipan Țăndărică, mărturisiri neașteptate despre viața amoroasă, la 67 de ani: „Sper să îmi găsesc un suflet tânăr'Ovidiu Lipan Țăndărică, mărturisiri neașteptate despre viața amoroasă, la 67 de ani: „Sper să îmi găsesc un suflet tânăr'

„Am avut o viață amoroasă tumultoasă, dar acum cred că nu e momentul să mai facem escapade. Încep să mă deștept și eu. Cât despre o nouă căsătorie îl las pe Dumnezeu să lucreze și poate că într-o bună zi va apărea iar un suflet care să-mi aline suferințele și cu care să mă pot înțelege. O femeie care să mi se potrivească e greu de găsit, eu fiind un rebel. Îmi cunosc defectele, dar sunt un om atât de pașnic și de iubăreț încât sper să îmi găsesc un suflet tânăr, care să mă încarce energetic, să îmi dea fiorul iubirii', a spus artistul.

Întrebat de unde își ia energia și cum se menține sănătos, Ovidiu Lipan a spus că se concentrează pe o stare psihică pozitivă.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma: „Nu se poate neglija suma'/ EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total: a slăbit și pare mai tânără

„Călătoresc cu mintea, gândesc pozitiv, zilnic mă întâlnesc cu oameni tineri. Nu-mi plac oamenii cu stări negative, depresivi. Realizez acum un proiect cu Teranova cu Opera din Cluj, împreună cu Maia Morgestern, Irina Baianț, evenimentul va avea premiera la Cluj', a mai spus el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter