Ozana Barabancea și-a schimbat look-ul, după ce a slăbit 60 de kilograme. A adoptat un nou stil

Publicat pe

Ozana Barabancea a trecut printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic. A dat jos zeci de kilograme și a făcut multe operații estetice, dar nu regretă nimic. Îi place cum arată, se simte foarte bine și e mai încrezătoare ca niciodată. 

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Ozana Barabancea a început seria transformărilor. A suferit o operație de micșorare a stomacului, ulterior a mers la sală și a mâncat foarte sănătos. A început apoi cu operațiile estetice, pielea i se lăsase, bustul nu mai era ferm, astfel s-a văzut nevoită să intervină.

A cerut părerile specialiștilor pentru toate transformările pe care le-a făcut. Acum are zâmbetul pe buze, fericită de trupul său. A făcut și o schimbare de look, se pare că are părul mai lung, diverse culori, fiind destul de îndrăzneață și purtând peruci.

Una dintre urmăritoarele vedetei a reacționat imediat ce a văzut postările: „Slăbitul brusc al vip-urilor e o strategie de marketing și prin aceste transformări se câștigă sigur multe apariții tv și bani totodată..mă uit la Ozana, Monica Anghel , Teo Trandafir și lista e lungă…
Să le spui că sunt superbe…înseamnă să le minți..că nu sunt nici mai frumoase și nici mai sănătoase că înainte…
Doar au vrut să atragă atenția într-un fel anume și au găsit această cale..
Din punctul meu de vedere e o chestiune similară cu găină Iuliei Albu..
Exagerare și atât…plus că tonele de machiaj nu mai pot acoperi vârstă și imperfecțiunile
Avem atâtea tinere frumoase care merită promovate…dar nu au loc..ele ar trebui să își mai suplimenteze țesutul adipos?” 

Altcineva a avut o altfel de părere: „Saaaau au avut probleme de sanatate pe chestia asta. De ce din orice trebuie sa judecam daca cineva face o schimbare pentru sine? Si ce daca are rating? Doar sunt persoane publice si din asta isi castiga existenta.”

Cum a slăbit Ozana Barabancea 60 de kilograme. Efortul a fost colosal

După ce în iunie 2017 și-a micșorat stomacul, Ozana Barabancea a ajuns ca până  în ziua de azi, cu regim și sport, să dea jos circa 60 de kilograme. Dacă înainte de toate aceste schimbări majore cântărea peste 100 de kilograme, acum are 69. Operația de micșorare a stomacului a fost doar o rotiță în tot acest mecanism. Iată cum a slabit Ozana.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter