Ozzy Osbourne şi-a pus în pericol căsătoria de 33 de ani. Urmează divorţul?

Publicat pe

Ozzy şi Sharon Osbourne formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood. Cei doi au reuşit să treacă peste problemele legate de droguri şi de infidelitate şi să rămâna împreună nu mai puţin de 33 de ani.

 

De data aceasta însă, Sharon pare hotărâtă să divorţeze dupa ce a descoperit ca Ozzy o înşeală, scrie The Sun. În vârsta de 67 de ani, rocker-ul trupei Black Sabbath ar fi călcat strâmb şi a înşelat-o pe Sharon cu o coafeză foarte cunoscută la Los Angeles.

 

Se pare ca Sharon banuia de ceva timp că Ozzy ii este infidel, însă acum are şi dovada, după ce ar fi găsit probele în telefonul artistului. Ozzy a fost extrem de încurcat de toată această poveste şi ar fi recunoscut că este foarte apropiat de Michelle.

 

A urmat o ceartă aprinsă între cei doi, iar Sharon i-ar fi cerut să părăsească proprietatea lor din Los Angeles. Într-o încercare disperată de a se împăca cu Sharon, împreuna cu care are 3 copii, Ozzy i-a fi trimis un buchet de flori.

 

Cât despre presupusa lui amantă, aceasta şi-ar fi anulat mai multe întâlniri din cauza unei „urgenţe personale'.

 

Foto: Hepta

 

Ozzy Osbourne şi-a pus în pericol căsătoria de 33 de ani. Urmează divorţul?Ozzy Osbourne şi-a pus în pericol căsătoria de 33 de ani. Urmează divorţul?
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter